Első randi óta, olyan mintha kevésbé lenne érdeklődő!??
Sziasztok!
Megvolt az első randi egy lánnyal, tök jól éreztem magam és azt láttam hogy ő is jól érzi magát. Pár órát dumaltunk sétáltunk, aztán megbeszeltuk hogy szeretnénk folytatást.
Viszont azóta mégis olyan mintha kevésbé érdeklődne, ugyanúgy rengeteget beszélünk, de többnyire azért mert írok neki, kérdezek és lényegében válaszol. De visszafele olyan mintha nem igazán érdeklődne.
Szerintetek!?
Sok nő elvárja hogy mindig a férfi keresse. De ha igazán hiányzik neki valaki akkor félre teszi az egoját és kezdeményez.
Szerintem kérdezd meg tőle hogy mi a szándéka veled? Mit szeretne?
Köszönöm a tanácsod!
Így hogy közel egy napra mellőztem, és nem kerestem. Ő keresett, és teljesen másképp viselkedik. Konkrétan két nap volt amikor ilyen furcsán viselkedett, randi előtt 1-2 nappal, majd randi után 1 nappal.
Természetesen, ezt a dolgot megfogom beszélni vele, de valószínűleg személyesen, ott azért nehezebb lepleznie ha próbálná az őszinte dolgokat. 😊
De egyébként abszolút igazad van, sok nő ilyen sajnos. Játszanak csak az emberrel.
Nyilván az már egy pozitív dolog volt hogy nem kerestem, és ő kezdett el keresni, és érdeklődni végig.
Szóval ez már valamennyire azt jelenti hogy hiányzott neki a törődés, az hogy beszéljek vele.
Szerintem ha érdeklődik irántad akkor biztos kedvel.
Remélem minden jól megy majd a 2. randin is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!