27 éves átlagos kinézetű aszex pasiként korombeli aszex hölgyet keresek. Hol érdemes keresgélni?
Figyelt kérdés
Légy értelmes, mindegy, hogy 8 osztállyal vagy PhD-val, illetve ne légy túl duci.júl. 10. 04:14
21/30 anonim válasza:
Fogalmad sincs mi az, hogy aszex - legalábbis te biztos nem vagy az - de semmi baj, keresgélj csak nyugodtan párt mindenféle fórumon, ez jó hozzáállás.
júl. 14. 10:54
22/30 A kérdező kommentje:
Az asszexualitás egy összetett dolog. Bye.
júl. 14. 12:01
23/30 anonim válasza:
Na már majdnem megörültem, hogy létezik korombeli aszex pasi, erre vér szerinti gyereket akar😂😂😂
aug. 17. 16:34
24/30 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodom a szexuális együttléthez, lehet mesterséges megtermékenyítéssel is. 😀 Sőt, akár béranya segítségével is. De a genetikát tovább kell vinni. 😀
aug. 18. 11:25
25/30 anonim válasza:
Szerintem előbb te nőlj fel teljesen fejben is,aztán majd utána lehet gyereket is nevelgetni,ha annyira nagyon muszáj.
Persze nyilván az örökbefogadás szóba sem jöhet,de az eddigi megnyilvánulásaid alapján nem is várhat mást az ember
aug. 18. 14:41
26/30 anonim válasza:
Elmebeteg vagy kérdező!
aug. 18. 21:15
27/30 A kérdező kommentje:
Mi bajotok? Nem lehet mindenki proli. És ne is haragudj, de ha más gyerekét nem tudnám úgy szeretni, mint a sajátomat, akkor nem lenne fair a gyerekkel szemben. Komolyan, úgy ajánlhatjátok mint hogy fogadj örökbe egy állatkertben egy állatot. Szánalom. Itt nem kiírják a ketrecre, hogy "A zsiráfot örökbefogadta a kukutyinfalvi napsugár Óvoda margaréta csoportja"... Azt hiszem, anyagilag elég jól állok, saját ingatlanok, nem rossz helyen, 8 számjegyű megtakarítás, tehát készen lennék egy gyerek érkezésére. De mostmár ne írjon senki, mert ha nem azonos szinten van, akkor nem szeretnék ismerkedni. 😀 Amíg nem tudják, addig adok esélyt, így már nem mindenkinek. Mindezt azért halmoztam fel, hogy ha lesz egy gyerekem, akkor neki ne a semmiből kelljen induljon. Ne huszonévesen tudjon tanulni, hanem huszonéves koráig. Ne fájjon a feje, hogy hol fog lakni, hogy miből fog élni. Én ezt sikeresen megteremtettem. Viszont nem egy eltartott nőt keresek, aki egyszer lefekszik velem, lesz egy gyerek, utána járja a várost, mert nem lakik jól otthon. Sajnos azt nem tudom neki megadni. De a gyerekkel szemben nem lenne fair, ha x idő múlva meg elválnánk. Ez van. Ha nem lesz gyerek, akkor idős koromban mindent eladok, a pénzt meg eldugom úgy, hogy halálom után senki ne találja meg. 😀
aug. 18. 22:57
28/30 anonim válasza:
Atyaég. Én is aszex vagyok, de soha nem jönnék.össze egy ilyen "vérvonalat tovább kell adni"-gondolkodású lénnyel.
aug. 18. 23:14
29/30 anonim válasza:
27 évesen saját ingatlanOK jó helyeken meg több tízmillió megtakarítás...és ezt mind te "teremtetted meg" abban a kemény pár évben amíg dolgozhattál eddigi életed során...kamuzz már még nagyobbat..
okt. 27. 07:28
30/30 A kérdező kommentje:
Nem mindig volt ám 50+ millió egy ingatlan. Én a jelenlegi ár töredékéért vettem. Ha az átlagbért megkeresed, akkor azért pár év alatt simán összejön a 10 milliós megtakarítás. 5 éve vettem utoljára ingatlant. Azóta csak a megtakarítás. Plusz ugye a kiadásból is van bevételem. Ha 18 évesen elkezdtél dolgozni, (suli mellett) és nem drogok, pia, cigi, bulira ment, akkor tudtál venni ingatlant. Nyilván kellett a mamahotel egy ideig. :)
okt. 28. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!