Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért akar sok nő férfi lenni?

Miért akar sok nő férfi lenni?

Figyelt kérdés

Én azt a jelenséget figyeltem meg, hogy nagyon sok nő elkezdett úgy viselkedni mint a férfiak én csak azt nem értem hogy miért akarnak a nők férfiak lenni? Miért jó az nekik? Miért akarnak úgy viselkedni? Egyre több ilyen nő van. De semmi vonzó nincsen bennük mert egyre kevésbé nőiesek. És itt a nőies alatt természetesen nem azt értem, nem azt kell érteni hogy megalkuvó lenne vagy hogy hagyja magát elnyomni (mert sok femináci ezzel érvel amikor keressük az igazi nőket hogy biztos erre vágyunk és "na azt már nem"..stb) mert rohadtul nem erről van szó hanem hogy pl egy normális nő az nem kell hogy hajtogassa hogy "nő vagyok, nő vagyok, de én nő vagyok!" mert anélkül is érződik hogy az. Egy igazi nő az bármilyen konfliktusban amikor én férfiként nem voltam vele igazságos vagy megbántottam akkor pár mp alatt olyan bűntudatot tud (és tudott) bennem kelteni pusztán azzal hogy képes volt nő maradni és nőként viselkedni hogy azonnal megbántam az összes bűnömet mióta megszülettem.

Ellenben azok a típusú nők akik eltanulták a férfiaktól és olyan agresszívan és indulattal kezelnek le mint ahogyan a leg bunkóbb utolsó tirpák segédmunkás brigád vezetője a beosztottját. És ez pont az a dolog ami elképesztően taszít a mai nők egy nagy részében, ilyenkor ilyenkor sokszor úgy érzem magam mintha nem is egy nő állna előttem hanem egy másik férfi. Olyan mintha azon kívül hogy xx kromoszómája van meg melle, meg homokóra alkata van és nem szőrös meg sokkal előbb szól hogy hideg van fázik meg havonta egyszer menstruál ezeken kívül akár a Feri nevű buszsofőrrel is lehetnék mert belül lényegében nincsen különbség csak felszínes dolgokban. Ha valaki ezzel nem ért egyet hogy ez rossz irány akkor írja le, kérlek ne értsétek félre egyáltalán nem az a célom hogy lejárassam a nőket, tényleg azt tapasztalom hogy férfiként egyre nehezebb normális nőkkel ismerkedni.

febr. 2. 23:43
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

"Nyaff-nyaff... :'(("

?

febr. 3. 15:29
 32/46 anonim válasza:

Tudod mi az undorító?

Hogy neked az a férfi minta, hogy egy bunkó paraszt. Egy igazi FÉRFI nem ilyen!

Buta,idióta emberek mindkét nemben vannak. Ez nem az ember nemétől függ!

....EZ NEM EGY FÉRFI TULAJDONSÁG!!!

febr. 3. 17:19
 33/46 anonim válasza:
És akik elmennek prostizni meg kiállnak az út szélére, ők nőiesek?
febr. 3. 17:24
 34/46 A kérdező kommentje:

"Tudod mi az undorító?

Hogy neked az a férfi minta, hogy egy bunkó paraszt. Egy igazi FÉRFI nem ilyen!

Buta,idióta emberek mindkét nemben vannak. Ez nem az ember nemétől függ!

....EZ NEM EGY FÉRFI TULAJDONSÁG!!!"

Kivel vitatkozol?

febr. 3. 18:57
 35/46 A kérdező kommentje:

"És akik elmennek prostizni meg kiállnak az út szélére, ők nőiesek?"

És ez most hogy jön ide?

Teljesen más a kettő dolog, de ha érdekel akkor erről is beszélhetünk. Én nem élek ezzel a lehetőséggel mert nem tudok annyira ellazulni hogy akár egy vadidegen nővel csak úgy működjön a dolog és nem is mennék bele mert én a szexet azt csak kapcsolatban tudom elképzelni. De amúgy csak azert mert az illető prostituált én személy szerint még nem vitatnám el tőle a nőiességét. Ha valaki prostituált az egy döntés kérdése, az ő élete az ő teste. De attól még lehet nő és lehet nőies jellemű.

febr. 3. 19:10
 36/46 A kérdező kommentje:

Én azt nem értem hogy az itt válaszoló nők egy részében miert sugárzik ez a mély megvetés, indulat és harag?

Most ha egyébként egyet értünk abban hogy milyen egy nőies nő és mellette egy ideális férfi akivel kölcsönösen kiegészítik egymást akkor mi a probléma?

Nem az itt válaszolóknak szól a kritika hanem álltalánosságban szól arról hogy kevés ilyen nő van és egyre kevesebb és helyette egyre több mindent izomból megoldani akaró nem gyengéd empátiát nem mutató vagy erősen leplezni igyekező nő. Az ilyen tipikus hideg rideg "erős nők" És egyre többen vannak.

febr. 3. 19:18
 37/46 anonim válasza:
Nem jó ez a kérdés. Nem akar sok nő férfi lenni. Egyszerűen van sok nő, aki ilyen. Én sem vagyok egy bájos, cuki, sztereotip nő. Tudok az lenni, ha annak kell lenni adott helyzetben, de ami őszintén jön belőlem, az egyszerűen férfias. Nem vagyok egy bunkó, tapló gyökér, de az adrenalin, ha elönt, akkor ott bizony nincs nemem, nincs finomkodás. Erős is vagyok, edzek is, és ha kell, a saját súlycsoportomnak gond nélkül nekimegyek, nem félek. Ha szóban kell helyretenni valakit, az is megy könnyedén. Nincs benne semmi megjátszás, nincs erőlködés, hogy megmutassam, hogy erős nő vagyok. Már a kisugárzásomból levágja ezt mindenki, nem kell színészkedni hozzá. Amúgy empatikus és türelmes vagyok, de aki ezzel visszaél, az megjárja. Szerintem téged az zavar, hogy manapság a nők felvállalhatják, ha nem akarnak megfelelni bizonyos sztereotip elvárásoknak, így neked kevesebb potenciális partner marad, akik megfelelnek a nőideálodnak. Tudod, engem is ilyesmi dolog zavar, mégpedig az, hogy egyre kevesebb igazi férfi van, aki a keményebb személyiségű nők mellett is tud férfi lenni, és nem megy át kiskutyába.
febr. 4. 22:23
 38/46 A kérdező kommentje:

"Nem jó ez a kérdés. Nem akar sok nő férfi lenni. Egyszerűen van sok nő, aki ilyen. "

Szerintem egyre több van.

"Tudok az lenni, ha annak kell lenni adott helyzetben, de ami őszintén jön belőlem, az egyszerűen férfias. Nem vagyok egy bunkó, tapló gyökér, de az adrenalin, ha elönt, akkor ott bizony nincs nemem, nincs finomkodás. Erős is vagyok, edzek is, és ha kell, a saját súlycsoportomnak gond nélkül nekimegyek, nem félek."

Szerintem ez a szélsőséges félreértése a dolognak. Szerintem ez nem erről szól. Én ha nagyon le akarom egyszerűsíteni akkor azt mondanám hogy olyan jellegű nők akik pont hogy nem hajlandóak felvállalni az érzelmeiket és hasonlóan próbálják elfojtani mint egy átlag férfi akinek ugye erősnek kell lennie és erőt kell mutatnia nehéz helyzetben mert ő a védelmező és a harcos, neki nem szabad gyengeséget mutatnia. (gyengeség alatt pont az őszinteséget értem és az érzelmeinek a felvállalását ami amúgy harag is lehet vagy indulat pont amiről beszélsz.) Számomra amit leírtál magadról az pont hogy nőies, hiszen széles skálán mozog az ahogyan "viseled" magad. Ha kell bújós kiscica vagy, ha kell védelmező anyatigris, ha kell helyreteszel valakit, de mellette empatikus vagy és őszinte. Ha ezek mind megvannak benned akkor te NŐ vagy. Az a véleményem, hogy a nők továbbra is azt követelik, hogy a férfiak férfiasak legyenek, és CSELEKEDJEK férfiasan minden olyan módon, amihez vonzódnak, és ami hasznukra válik (de nem azok a szempontok szerint, amelyek nem tetszenek nekik), de ők maguk nem nőies nők, és nem hajlandók nőiesen CSELEKEDNI. oly módon, ahogyan a férfiak kedvelik és cserébe vonzódnak. Sok nő mintha rettegne attól hogy ha hagyja hogy segítsenek neki a férfi rabszolgájának/lábtörlőjének tekinti. És állandóan görcsösen bizonyítani akarnak és kvázi a mellettük álló férfival versengenek és próbálják lenyomni, legyőzni teljesen értelmetlenül. És ezzel a "ki ha én nem" dologgal csak a vonzerejüket veszítik el. Persze ilyenkor lehet jönni vele hogy "incel vagy és nem jutsz nőhöz azért magyarázol ilyesmit.". De én úgy látom ezek a nők is többnyire egyedül vannak.

febr. 4. 23:40
 39/46 A kérdező kommentje:
*De én úgy látom ezek a nők is többnyire egyedül vannak. És elmondásuk szerint várják az IGAZI FÉRFIT, de valójában soha nem fog számokra eljönni mert ha eljön ők azt is elriasztják mivel az IGAZI FÉRFI az IGAZI NŐRE vágyik. Azzal nincs baj ha kemény, de ha vele keménykedik akkor inkább arrébb áll mert egy nőtől nem ezt várja. Ilyesformán paradox dolog egy ilyen nőnek igazi férfit várnia. Olyan ez mint a mágnes két pólusa. +- vonza egymást, de ++ vagy -- az taszítja.
febr. 4. 23:45
 40/46 anonim válasza:

"Tudod, engem is ilyesmi dolog zavar, mégpedig az, hogy egyre kevesebb igazi férfi van, aki a keményebb személyiségű nők mellett is tud férfi lenni, és nem megy át kiskutyába."

Dehát ez pontosan abból jön, hogy sok nő átcsapott szereptévesztésbe, és egyre férfiasabb személyiségjegyeket vesznek fel! De tudod mit? Nem akarok soviniszta lenni direktbe, szóval a férfiak oldaláról is van baj. Az meg főleg a fiatalabb fiúknál tűnik fel, hogy mennyire feminimmé váltak. Szóval gyakorlatilag mintha átfordult volna az egész. Lehet a végén egy nagy csere lesz az egész :D

febr. 5. 00:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!