Miért akar sok nő férfi lenni?
Én azt a jelenséget figyeltem meg, hogy nagyon sok nő elkezdett úgy viselkedni mint a férfiak én csak azt nem értem hogy miért akarnak a nők férfiak lenni? Miért jó az nekik? Miért akarnak úgy viselkedni? Egyre több ilyen nő van. De semmi vonzó nincsen bennük mert egyre kevésbé nőiesek. És itt a nőies alatt természetesen nem azt értem, nem azt kell érteni hogy megalkuvó lenne vagy hogy hagyja magát elnyomni (mert sok femináci ezzel érvel amikor keressük az igazi nőket hogy biztos erre vágyunk és "na azt már nem"..stb) mert rohadtul nem erről van szó hanem hogy pl egy normális nő az nem kell hogy hajtogassa hogy "nő vagyok, nő vagyok, de én nő vagyok!" mert anélkül is érződik hogy az. Egy igazi nő az bármilyen konfliktusban amikor én férfiként nem voltam vele igazságos vagy megbántottam akkor pár mp alatt olyan bűntudatot tud (és tudott) bennem kelteni pusztán azzal hogy képes volt nő maradni és nőként viselkedni hogy azonnal megbántam az összes bűnömet mióta megszülettem.
Ellenben azok a típusú nők akik eltanulták a férfiaktól és olyan agresszívan és indulattal kezelnek le mint ahogyan a leg bunkóbb utolsó tirpák segédmunkás brigád vezetője a beosztottját. És ez pont az a dolog ami elképesztően taszít a mai nők egy nagy részében, ilyenkor ilyenkor sokszor úgy érzem magam mintha nem is egy nő állna előttem hanem egy másik férfi. Olyan mintha azon kívül hogy xx kromoszómája van meg melle, meg homokóra alkata van és nem szőrös meg sokkal előbb szól hogy hideg van fázik meg havonta egyszer menstruál ezeken kívül akár a Feri nevű buszsofőrrel is lehetnék mert belül lényegében nincsen különbség csak felszínes dolgokban. Ha valaki ezzel nem ért egyet hogy ez rossz irány akkor írja le, kérlek ne értsétek félre egyáltalán nem az a célom hogy lejárassam a nőket, tényleg azt tapasztalom hogy férfiként egyre nehezebb normális nőkkel ismerkedni.
De pont az lenne a lényeg. Hogy a nő nem egy külön állatfaj, hanem csak felszínes dolgokban tér el a férfitól, és viszont.
Az, hogy neked a nyílt kommunikációnál vagy direkt veszekedésnél jobban esik a sunyi, pszichológiai hadviselés és bűntudatkeltés, az egyéni preferencia.
"Az, hogy neked a nyílt kommunikációnál vagy direkt veszekedésnél jobban esik a sunyi, pszichológiai hadviselés és bűntudatkeltés, az egyéni preferencia."
Szerintem teljesen félreértetted. Ha ezt hallottad ki abból hogy egy nő ne viselkedjen úgy mint egy férfi.
"Egy igazi nő az bármilyen konfliktusban amikor én férfiként nem voltam vele igazságos vagy megbántottam akkor pár mp alatt olyan bűntudatot tud (és tudott) bennem kelteni..."
A sunnyogást, a bűntudatkeltést és a pszichológiai hadviselést erre írtam. Mert ez az. Ahelyett, hogy nyíltan kimondaná, mivel nem ért egyet, mi esett neki rosszul a mondandódból, viselkedésedből, érzelmileg zsarol.
"Ahelyett, hogy nyíltan kimondaná, mivel nem ért egyet, mi esett neki rosszul a mondandódból, viselkedésedből, érzelmileg zsarol."
De most ezt honnan veszed? Pont hogy amit a mondat első felében írtál azt nem csinálja és helyette azt amit a másik felében :)
"A kérdés és a beszélgetés pedig okafogyott, hogyha következetesen csak olyan válaszokat akarsz hallani, amik megfelelnek a te előzőleges elképzelésednek és azoknak a forrásoknak, amik megerősítenek benne."
??
Nem kell hogy egyet érts velem. De ha beszélgetunk nekem sem muszáj egyet értenem veled. Tehát most ez nem tudom megint honnan jön, vagy miért vádolsz meg ezzel.
Értem, hogy mire gondolsz, de igaza van az első válaszolónak, hogy a nő nem külön állatfaj, hanem csak egy másik ember.
"olyan agresszívan és indulattal kezelnek le mint ahogyan a leg bunkóbb utolsó tirpák segédmunkás brigád vezetője a beosztottját".
A nőnek pont nem ilyesmiben kellene különbözni a férfiaktól, mert pl. nekem nőként ugyanolyan undorító a bunkó, prosztó paraszt pasi is, mint ugyanez nőben, az csak a te véleményed, hogy ez egy pasinál belefér, nőnél meg nem...
Még ha azt hoztad volna fel, hogy sok nő vágyik/kényszerül családfő, családfenntartó stb. szerepbe, akkor lenne mit fejtegetni, de így szerintem az alapfeltevésed is hibás (+ elfogult vagy a férfiakkal szemben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!