Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért akar sok nő férfi lenni?

Miért akar sok nő férfi lenni?

Figyelt kérdés

Én azt a jelenséget figyeltem meg, hogy nagyon sok nő elkezdett úgy viselkedni mint a férfiak én csak azt nem értem hogy miért akarnak a nők férfiak lenni? Miért jó az nekik? Miért akarnak úgy viselkedni? Egyre több ilyen nő van. De semmi vonzó nincsen bennük mert egyre kevésbé nőiesek. És itt a nőies alatt természetesen nem azt értem, nem azt kell érteni hogy megalkuvó lenne vagy hogy hagyja magát elnyomni (mert sok femináci ezzel érvel amikor keressük az igazi nőket hogy biztos erre vágyunk és "na azt már nem"..stb) mert rohadtul nem erről van szó hanem hogy pl egy normális nő az nem kell hogy hajtogassa hogy "nő vagyok, nő vagyok, de én nő vagyok!" mert anélkül is érződik hogy az. Egy igazi nő az bármilyen konfliktusban amikor én férfiként nem voltam vele igazságos vagy megbántottam akkor pár mp alatt olyan bűntudatot tud (és tudott) bennem kelteni pusztán azzal hogy képes volt nő maradni és nőként viselkedni hogy azonnal megbántam az összes bűnömet mióta megszülettem.

Ellenben azok a típusú nők akik eltanulták a férfiaktól és olyan agresszívan és indulattal kezelnek le mint ahogyan a leg bunkóbb utolsó tirpák segédmunkás brigád vezetője a beosztottját. És ez pont az a dolog ami elképesztően taszít a mai nők egy nagy részében, ilyenkor ilyenkor sokszor úgy érzem magam mintha nem is egy nő állna előttem hanem egy másik férfi. Olyan mintha azon kívül hogy xx kromoszómája van meg melle, meg homokóra alkata van és nem szőrös meg sokkal előbb szól hogy hideg van fázik meg havonta egyszer menstruál ezeken kívül akár a Feri nevű buszsofőrrel is lehetnék mert belül lényegében nincsen különbség csak felszínes dolgokban. Ha valaki ezzel nem ért egyet hogy ez rossz irány akkor írja le, kérlek ne értsétek félre egyáltalán nem az a célom hogy lejárassam a nőket, tényleg azt tapasztalom hogy férfiként egyre nehezebb normális nőkkel ismerkedni.

febr. 2. 23:43
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
*erre reflektáltam
febr. 3. 01:46
 22/46 A kérdező kommentje:
*Én nem abban a vonatkozásban
febr. 3. 01:48
 23/46 anonim válasza:
Mert megteheti
febr. 3. 03:10
 24/46 anonim válasza:

Mennyi szöveg! Egyébként én is észrevettem ezt, megpróbálom lerövidíteni és egyszerüsíteni. Sok modernkori nő agresszív és erőszakos, és mindenáron le akarja dominálni a másik felet. Szóval igen, átestek a ló túloldalára, és ebben nyilvánul meg a férfias viselkedésük.

A valódi nők ugyanis bájosak és finomak, érzelmileg erősek és empatikusak. Ettől lesznek vonzóak és kívánatosak is, és így egészül ki a férfi és a nő párként. Az hogy sokan elmennek az ellenkező irányba, abból pedig a rengeteg vita, felesleges rivalizálás és a balhé jön csak. Rendkívül káros és folyamatos békétlenséget keltő trend ez.

febr. 3. 09:24
 25/46 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is csak te szebben megfogalmaztad.
febr. 3. 09:46
 26/46 anonim válasza:

Miert akar sok nö ferfi lenni?

Ezt tanuljak el, azthiszik ez a menö. En inkabb szanalmasnak es gusztustalannak tartom, hogy igy elkorcsosulnak egyes nök.

febr. 3. 11:12
 27/46 A kérdező kommentje:

"En inkabb szanalmasnak es gusztustalannak tartom, hogy igy elkorcsosulnak egyes nök."

Ne fogalmazzunk így mert ez csak tágítja a szakadékot..

Arról nem beszélve hogy ha ezt egy ilyen típusú nő olvassa csak még jobban megerősíted benne és még inkább férfiasan fog viselkedni.

febr. 3. 11:18
 28/46 anonim válasza:

Ugy fogalmazok ahogy akarok!

Az meg rohadjon meg ahol van, vele nincs dolgom!

febr. 3. 12:16
 29/46 anonim válasza:

Attól függ mit hoz ki a nőből a férfi. Közhelynek hangzik, de valóban így van. Vannak férfiak, akik olyan erőt, tiszteletet, határozottságot...sugároznak, ami egyszerűen a Nőt hozza ki belőlem, és csak azt. Aki előtt meg nem tudnék ereszteni egy határozottabb, keményebb hangnemet, hozzá tartozó egyszerűbb szavak használatával. És itt még csak nem is az alpári beszédre gondolok, mert az mindig is távol áll tőlem.

A Nőhöz, kell a Férfi.

febr. 3. 12:24
 30/46 anonim válasza:
Nyaff-nyaff... :'((
febr. 3. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!