Idegesítő szokott lenni ismerkedéskor ha a férfi sokat kérdez, sokat érdeklődik?
Vagy amikor már pár hónapja ismeritek egymást és inkább a férfi aktívabb és keresi a nőt folyamatosan. A nő hol fent van Facen hol nincs. Ilyenkor érdemes kitartónak maradni? Abból a szempontból érdekelnek a válaszok hogy a nők értékelik-e ezt hogy pl
naponta ír neki a férfi, ha választ kap ha nem?
Néha nem tudok rajta eligazodni, hiszen egyszer küld képeket, egy alkalommal zenét is linkelt, egy másik alkalommal meg egész nap semmi, még egy szia se. Ez barátság extrákkal kapcsolatban belefér, normális?
"szokott lenni"
Mintha ez valami szokás lenne b+. Ja, hát engem tegnapelőtt nem zavart a Pistával, tegnap a Józskával kicsit idegesítő volt, ma az Attival nem, de ha holnap Gézu is ezt csinálja, hát nem állok jót magamért!
Teljesen normális. Mindig az érdeklődik a másik iránt, aki épp ráér.
Semmi szokatlan nincs ebben, főleg úgy, hogy egy után már nem is igazán van normális téma.
Én feleslegesnek is tartom az olyan üzeneteket, ami a következőképp zajlik:
- Szia!
+ Szia!
- Mizu?
+ Semmi. Veled?
- Semmi!
Ha valakire ráírsz, akkor legyen valami témád is, ami elsősorban nem eldöntendő, hanem inkább nyitott kérdésekből áll, egyértelmű problémafelvetéssel. (Ebből lesz a többi kérdés, téma, beszélgetés.)
A válaszokból meg egyértelműen lejön, hogy a másik akar-e beszélgetni. (Rövid, zárt válasz, vagy éppen részletesen kifejtett válasz további, mellékes infókkal.) :,D
Köszi szépen mindenkinek a válaszát. 😊
Viszont a 4-es kicsit egyértelműbben is kifejthetné. Mert ezek a szarkasztikus hasonlatokat nemigen tudom értelmezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!