Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Akar valaki itt beszélgetni...

Akar valaki itt beszélgetni egy sziáig?

Figyelt kérdés
Azt vettem itt észre, hogy itt sokan így meg úgy beszélgetni akarnak aztán egy szia és annyi... Korát persze nem írnak aztán ha megkérdezem arra se lap az ember választ. Sőt még néhányan a nemüket. Ezért én is csak eddig szeretnék eljutni.
ma 08:15
 1/7 anonim válasza:

Szia.

Egyetértek. Erőltetik/erőltetnék a beszélgetést, aztán fogalmuk sincs róla, hogy azt hogyan kell.

Több soros mondatokra csak 1-2 szavas válaszok, a kommunikációt nem tudják előrevinni, ha a másik nem teszi.

Kérdez kezdésnek rögtön valami olyat, de azt se írja oda min., hogy 30F.

ma 08:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Főleg a lányok, nők...
ma 08:35
 3/7 anonim válasza:
Pont azért nem kapsz választ, mert egy beszélgetésnél teljesen jelentéktelen dolgot kérdezel és csak azt, tehát még az sincs, hogy el tudom indítani a beszélgetést úgy, hogy a jelentéktelen dolgot ignorálom belőle.
ma 08:46
 4/7 anonim válasza:
Én rengeteg férfivel is beszéltem, akiknek egy érdeklődési körük volt, és anélkül, hogy akár a nevüket vagy a korukat tudtam volna, elég személyes, tolakodó kérdéseket tettek fel. Szerintem a probléma az anonimitás, hiszen ezáltal megengedett az, hogy bármit írj bárkinek, és az itt kialakult emberi kapcsolatokból valamennyire elveszi a felelősséget.
ma 08:47
 5/7 anonim válasza:

Én itt leginkább férfiakkal beszéltem és sokuknál tapasztaltam ezt.

1.

ma 09:05
 6/7 anonim válasza:

"Főleg a lányok, nők.."

Gondolom, amikor beszélgettek és igazából leszarom mit ír, mert téged csak az érdekel, hogy megdugd, akkor ne csodálkozz, hogy nem válaszol többet.

Amikor jönnek ezek a kérdések, hogy hány éves vagy, hol laksz, fiú vagy lány, akkor többet én sem válaszolok. Ha a beszélgetés elején leszögeztük, hogy nincsenek ilyen kérdések és csak beszélgetünk, akkor irrelevansak ezek az információk.

Amúgy meg egy normális beszélgető partnerrel, ezeket előbb utóbb úgy is elmondja a másik.

De itt a pasik ügye nem csak beszélgetni akarnak...

ma 09:10
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Ne válogass! Ha itt vagy már, akkor azt azért, mert nem válogathatsz a való életben sem. Itt sem. Vagy szokd meg ezt a helyzetet, vagy válj jobbá ismerkedésben a való életben.

Szia!

ma 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!