Akar valaki itt beszélgetni egy sziáig?
Szia.
Egyetértek. Erőltetik/erőltetnék a beszélgetést, aztán fogalmuk sincs róla, hogy azt hogyan kell.
Több soros mondatokra csak 1-2 szavas válaszok, a kommunikációt nem tudják előrevinni, ha a másik nem teszi.
Kérdez kezdésnek rögtön valami olyat, de azt se írja oda min., hogy 30F.
Én itt leginkább férfiakkal beszéltem és sokuknál tapasztaltam ezt.
1.
"Főleg a lányok, nők.."
Gondolom, amikor beszélgettek és igazából leszarom mit ír, mert téged csak az érdekel, hogy megdugd, akkor ne csodálkozz, hogy nem válaszol többet.
Amikor jönnek ezek a kérdések, hogy hány éves vagy, hol laksz, fiú vagy lány, akkor többet én sem válaszolok. Ha a beszélgetés elején leszögeztük, hogy nincsenek ilyen kérdések és csak beszélgetünk, akkor irrelevansak ezek az információk.
Amúgy meg egy normális beszélgető partnerrel, ezeket előbb utóbb úgy is elmondja a másik.
De itt a pasik ügye nem csak beszélgetni akarnak...
Szia!
Ne válogass! Ha itt vagy már, akkor azt azért, mert nem válogathatsz a való életben sem. Itt sem. Vagy szokd meg ezt a helyzetet, vagy válj jobbá ismerkedésben a való életben.
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!