Hova lettek a normális lányok?
Mindenkinek mást jelent a normális.
Nekem pl azt jelenti, hogy az élete inkább hasonlít egy vallásos emberére mint egy nemazéra. Jelen van az életében az erkölcs és a magas szintű érzelmi intelligencia. E mellett szereti a gyerekeket és egészségesen próbál élni, másokat nem letaposva.
Ha ezek megvannak szinte mindegy hogy néz ki az illető. F32
Én inkább az ellenkezőjét tapasztaltam a legtöbb lánnyal, bár nekem van egy vidékis stílusom, így Budapesten kicsit nehezebben találok közös hangot a nőkkel. Múltkor egy nővel a lakásomra szerveztem a randit, hogy főzök egy jó lasagnát, és megiszunk egy kis vörösbort mellé.(csóró egyetemista élet) 6 hónapja együtt vagyunk és úgy kezdődött, hogy a buszmegállóban kiejtettem a zsebemből a kulcsomat és nem vettem észre és felvette odaadta, és beszélgetés, majd elérhetőség, majd randi.
Szóval fel a fejjel testvérek első párkapcsolatom aminek nem lett vége 3-4. Randi környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!