Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hova lettek a normális lányok?

Hova lettek a normális lányok?

Figyelt kérdés
Miert lett ekkora arcuk a mai lányoknak? Ha kedves vagyok akkor azért utasítanak vissza, ha “rosszfiús” azért, egyszerűen nem tudok düllőre jutni. Még a legcsúnyább lányok is ilyenek. Hol vannak azok akik kicsit értékelik ha odamegy normálisan egy srác és nem ki röhögik? Egyáltalán még van olyan akivel meg lehet találni a nagy szerelmet?
2023. okt. 14. 02:30
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:

Mindenkinek mást jelent a normális.

Nekem pl azt jelenti, hogy az élete inkább hasonlít egy vallásos emberére mint egy nemazéra. Jelen van az életében az erkölcs és a magas szintű érzelmi intelligencia. E mellett szereti a gyerekeket és egészségesen próbál élni, másokat nem letaposva.

Ha ezek megvannak szinte mindegy hogy néz ki az illető. F32

2023. okt. 15. 13:01
 52/53 anonim válasza:

Én inkább az ellenkezőjét tapasztaltam a legtöbb lánnyal, bár nekem van egy vidékis stílusom, így Budapesten kicsit nehezebben találok közös hangot a nőkkel. Múltkor egy nővel a lakásomra szerveztem a randit, hogy főzök egy jó lasagnát, és megiszunk egy kis vörösbort mellé.(csóró egyetemista élet) 6 hónapja együtt vagyunk és úgy kezdődött, hogy a buszmegállóban kiejtettem a zsebemből a kulcsomat és nem vettem észre és felvette odaadta, és beszélgetés, majd elérhetőség, majd randi.

Szóval fel a fejjel testvérek első párkapcsolatom aminek nem lett vége 3-4. Randi környékén.

2023. okt. 16. 13:34
 53/53 anonim válasza:
Azért az is teljesítmény, hogy ilyen elemi szinten taszítasz minden egyes lányt akivel csak szóba állsz....
2023. okt. 18. 03:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!