Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hova lettek a normális lányok?

Hova lettek a normális lányok?

Figyelt kérdés
Miert lett ekkora arcuk a mai lányoknak? Ha kedves vagyok akkor azért utasítanak vissza, ha “rosszfiús” azért, egyszerűen nem tudok düllőre jutni. Még a legcsúnyább lányok is ilyenek. Hol vannak azok akik kicsit értékelik ha odamegy normálisan egy srác és nem ki röhögik? Egyáltalán még van olyan akivel meg lehet találni a nagy szerelmet?
2023. okt. 14. 02:30
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim válasza:
Rossz helyen próbálkozol.... Nem azokkal kell foglalkozni, akik kelletik magukat, kacérkodnak, meg kirakják amijük van....
2023. okt. 14. 09:28
 12/53 anonim válasza:
Vannak még 'normális lányok', ne aggódj. Igaz többé-kevésbé háttérbe szorulva, de vannak :)
2023. okt. 14. 09:42
 13/53 anonim válasza:

Vannak csak ritkább.

Egyébként meg egyszerű a válasz. Online térben, közösségi médiából folyamatosan pozitív feedback-et kapják a simp-ektől, fel van turbózva az egójuk. Illetve amit #7 mondott.

Számomra az egyik legfontosabb dolog a kedvesség, és az egyik legvisszataszítóbb vonzalomgyilkos pedig ha vki ilyen beképzelt, egoista. Ezeket ignorálom, hiába néz ki jól külsőre.

2023. okt. 14. 09:53
 14/53 anonim válasza:

A kérdést megfordítom: hol vannak a normális férfiak? Akik nem csak dugni akarnak, tudnak kommunikálni, intelligensek, megvan az összes foguk, esetleg viccesek is?

Szerintem mindkét nemnél megvannak a beképzelt, ostoba, médiafüggő hülyék... Rohadt szerencsésnek kell lenned, hogy találkozz a megfelelővel.

2023. okt. 14. 10:20
 15/53 anonim válasza:
14: Jelen. 🙋‍♂️
2023. okt. 14. 10:24
 16/53 anonim válasza:
Nagyon nehéz olyan lányt találni, akivel minden passzol. Ha esetleg van olyan lány akinek van hozzá kedve, tehet egy próbát velem, még ha 0,1% is az esély a sikerre.:) 29/F
2023. okt. 14. 10:51
 17/53 anonim válasza:
Nem tudom..... nagyon utálok ismerkedni. elegem van ezekből. Két értelmes mondatot nem képesek kinyögni. Élőben sem, írásban sem, amelyik meg beszédes már foglalt. elegem van az egészből.
2023. okt. 14. 11:20
 18/53 anonim válasza:
Én a legbunkóbb viselkedést mindig átlagos lányoktól kaptam. És az átlagos alatt nem az agyonsminkelt, tucatfrizurás, tucatruhás, tucat napszemüveges szolikirálynőket értem, hanem a tényleg "átlagos" lányokat. Sokan szeretik elhinni azt a sztereotípiát, hogy csak a "műnők" lehetnek rosszak, míg az "átlagos", visszahúzódóbb stb. lányok egytől egyig angyalok. Életemben nem voltak olyan megalázó tapasztalataim, mint amiket ezektől a "jótét lelkektől" gyűjtöttem be. Pedig igyekeztem normális lenni, tisztességes voltam, próbáltam érdeklődő lenni, a randikon sem másztam rá senkire, mindig én utaztam, én fizettem. Többször előfordult itt is, hogy beszélgetések során azt írták nekem, hogy végre egy kedves, rendes, normális férfi, aztán ők is eltűntek. Nekem ehhez már egyre kevesebb kedvem és energiám van, tényleg nem tudom, hogy mit és hogyan kellene csinálnom.
2023. okt. 14. 11:40
 19/53 anonim válasza:

18: Elég simpesnek hangzik amit leírtál. Mit fizetsz, kinek, miért? wtf.

Kedves/rendes/normális - ez ok de nem kell túlzásba vinni, nem az a feladatod hogy a nő kedvében járjál. Saját magadat kellene első helyre rakni. Így persze hogy nem tisztelnek, meg unalmasnak találnak.

Milyen megalázó tapasztalatok?

Mindenféle lányok vannak, kinézettől függetlenül.

2023. okt. 14. 11:44
 20/53 anonim válasza:
A barátzónában vannak, hogy hallgassák a fiúbarátaik nyavalygását a "nagyarcú mai lányokról".
2023. okt. 14. 12:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!