Hova lettek a normális lányok?
Vannak még normális lányok, csak nem értékeli őket senki, vagy már kiölték belőlük a "jót" most a plázacicák a menők.
A nagyarcúságról meg csak annyi hogy azért plusz pont az ha egy pasi önálló stabil anyagi helyzetten rendelkezik, normális, és azért egy fokkal szebb az ördögnél.
#46: "Vannak még normális lányok, csak nem értékeli őket senki, vagy már kiölték belőlük a "jót" most a plázacicák a menők."
Ez azért erős csúsztatás, rengeteg természetes szépségű nőt látok kapcsolatban, és az igényes, normális férfiak nem plázanőkkel terveznek kapcsolatot vagy házasságot.
"plusz pont az ha egy pasi önálló stabil anyagi helyzetten rendelkezik, normális, és azért egy fokkal szebb az ördögnél."
Szerintem elég sok férfinek van anyagi egzisztenciája, most már csak az a kérdés, hogy te milyen életmódot szeretnél. Neked mi jelenti a stabilitást: a havi 300 nettós fizetés vagy a havi egymilliós? És te mit vinnél egy kapcsolatba magadon kívül? Amúgy azt sem hiszem, hogy a magyar férfiak között nagyítóval kellene keresni azokat, akik nem bűnrondák, max. akkor, ha számodra valahol a plakátfiúknál kezdődik az "átlagos" külsejű férfi.
Nekem nőként stabil anyagi helyzetem van, önálló vagyok, fentartom magam, és ezt mind magamnak köszönhetem.
Lehet nagyképűen fog hangzani, bár nem szánom annak, én amikor elkezdtem foglalkozni egy nem "modell" kinézetű, szegényebb sráccal, aki kb. Tőlem kért kölcsön, mindig én sérültem.
Előző kapcsolatom ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!