Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hova lettek a normális lányok?

Hova lettek a normális lányok?

Figyelt kérdés
Miert lett ekkora arcuk a mai lányoknak? Ha kedves vagyok akkor azért utasítanak vissza, ha “rosszfiús” azért, egyszerűen nem tudok düllőre jutni. Még a legcsúnyább lányok is ilyenek. Hol vannak azok akik kicsit értékelik ha odamegy normálisan egy srác és nem ki röhögik? Egyáltalán még van olyan akivel meg lehet találni a nagy szerelmet?
2023. okt. 14. 02:30
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim válasza:
27: Senkit nem hívtam meg, és nem is szoktam, pláne első randin, kizárt. Szóval nem tudom miről beszélsz.
2023. okt. 14. 12:57
 32/53 anonim válasza:

Én a nőtől elvárom hogy ugyanannyit utazzon első alkalommal mint én. Fizesse ki a saját kajáját, italát, ahogy én a sajátomat.

De az is visszataszító mikor PEst mellett lakom és neki még az is távol van.

Utálatos az egész.

Sokan önismereti tévedésben élnek ami a kinézetet illeti és a viselkedésük sem annyira kedves és normális mint amilyennek ők maguk hiszik.

2023. okt. 14. 13:05
 33/53 anonim válasza:
Nem kötekedésből, de akiknek ilyen tapasztalatai vannak, linkelnének képet példaként, hogy mit értenek CSÚNYA LÁNY és ÁTLAGOS LÁNY alatt? Csak, hogy el tudjam képzelni, melyik rétegről szól a beszélgetés.
2023. okt. 14. 13:34
 34/53 anonim válasza:

Nem a kinézettel van baj, hanem a viselkedéssel. A stílussal. Sokan nincsenek tekintettel a férfira. Megbántják őket szavakkal, tettekkel és olyan tapintatlan dolgokkal amiket nem illik elmondani. Pl ISmerkedtem egy lánnyal, randiztunk, összejöttünk. Elment egy szilveszteri buliba, és meséli nekem hogy milyen aranyos volt ez meg az a pasas, páran megfogdosták, stb. Konkrétan engem ezzel úgy megsértett hogy dobtam. ÉS még ő volt megsértődve mikor megmondtam normálisan hogy ez nagyon ízléstelen és szemét dolog volt tőle.

De ez csak egy a sok közül.

2023. okt. 14. 13:57
 35/53 anonim válasza:

34: Jól tetted. Nem szabad tolerálni az ilyesmit. Olyan toxikusak hogy ez számukra szinte már normál, hogy féltékenységet akarnak kelteni stb.

Ha randizok vkivel nehogymár azt hallgassam hogy melyik pasi helyes meg ki fogdosta meg. wtf

2023. okt. 14. 14:45
 36/53 anonim válasza:
Szerintem el vannak varázsolva, nem gondolják végig hogy egy férfi is ember, nekem is vannak érzéseim. Azzal bátran dobálóznak sokan hogy őket ne bántsa meg senki, de visszafelé nem megy.
2023. okt. 14. 15:22
 37/53 anonim válasza:

#34: Sajnos sok ilyen van, és persze ők sértődnek meg. Szerintem agyilag és érzelmileg annyira sötétek, hogy sokszor fel sem fogják, mit művelnek. Redditen beszélgettem egy csajjal, teljesen jónak tűnt minden, érdeklődő volt, és írta, hogy ennyire rendes, értelmes férfival még nem beszélt. Aztán eltűnt. Kb. 3 hét múlva felbukkant. A kérdésemre elmondta, hogy egy másik sráccal is elkezdett beszélni, akivel egyszer barátilag találkoztak is, és engem sem akar elveszíteni, de vele a végére akar járni a dolognak, hogy mi lesz ebből. Aztán amikor elmondtam neki a magamét, még ő volt felháborodva, és hisztisnek nevezett.

Volt olyan csaj, aki nemes egyszerűséggel nem jelent meg a 2. randin, holott még előző este is egyeztettünk. Mondjuk utólag kiderült, hogy valami zakkant lehetett, mert aznap délután írt nekem, hogy azonnal költözzek oda hozzá, mert magányos, meg hogy vigyem el szórakozni. Alig vártam, hogy leépíthessem.

Volt egy olyan, akivel első randira beültünk kávézni. Beszélgettünk, erre se szó, se beszéd, felpattant, és odament beszélgetni egy belépő csajhoz. Ott ültem, mint egy idióta, a csaj visszajött, közölte, hogy a másik lány egy ismerőse volt, és azért nem mutatott be neki, mert... (itt jött valami kamu szöveg). Nyeltem egy nagyot, gondoltam, ennyiért még nem pattintom le őt. A következő randira vittem neki virágot. Egy villamosmegállóban találkoztunk, és mondta, hogy akkor ő hazaszalad a virággal, várjam meg. Hát a "szaladás" kb. egy óra hosszat tartott, addig árnyékba húzódva ácsorogtam, mert tikkasztó meleg nyári nap volt. Lehet, hogy akkor kellett volna őt jól kiosztanom, csak én nem vagyok ilyen típus.

2023. okt. 14. 17:32
 38/53 anonim válasza:
37, ez elég kellemetlen szituáció. Én is tudnék sok hasonló esetet mesélni. De ami engem a legjobban kiábrándít az a túlzott barátnő mánia. Összejöttem egy lánnyal, és kb jártunk 2 hónapig. Elvonatoztam Pestre, a pályaudvaron megyek oda hozzá, elkezd mosolyogni, majd kiderült hogy nem is rám mosolygott hanem a mögötte álló barátnőjére aki szintén ugyanarról a vonatról szállt le és odarohant hozzá. Kb ott ki is égett bennem az egész kapcsolat. Utána a lakásáig néma csöndben metróztunk, rám sem akart nézni, hozzám sem szólt egész este azzal az ürüggyel hogy neki vizsgája lesz 3 hét múlva és nincs hangulata velem foglalkozni. Én mondtam neki hogy csak akkor megyek ha szeretné és nem alkalmatlankodom. Azért szomorú hogy vonatoztam külföldről hozzá egy csomó időt és a barátnője nyakába ugrott, nem pedig az enyémbe. Ez szégyen és undorító.
2023. okt. 14. 18:20
 39/53 anonim válasza:
Szóval, nem véletlen hogy már unom az egészet és utálok ismerkedni. elegem van, jó lenne valaki, de ilyen viselkedéssel és gondolkodásmóddal amit csinálnak, teljes csőd.
2023. okt. 14. 18:22
 40/53 anonim válasza:
Arra nem gondoltatok, hogy nem buta lányokkal kéne ismerkedni?
2023. okt. 14. 18:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!