Hova lettek a normális lányok?
Én a nőtől elvárom hogy ugyanannyit utazzon első alkalommal mint én. Fizesse ki a saját kajáját, italát, ahogy én a sajátomat.
De az is visszataszító mikor PEst mellett lakom és neki még az is távol van.
Utálatos az egész.
Sokan önismereti tévedésben élnek ami a kinézetet illeti és a viselkedésük sem annyira kedves és normális mint amilyennek ők maguk hiszik.
Nem a kinézettel van baj, hanem a viselkedéssel. A stílussal. Sokan nincsenek tekintettel a férfira. Megbántják őket szavakkal, tettekkel és olyan tapintatlan dolgokkal amiket nem illik elmondani. Pl ISmerkedtem egy lánnyal, randiztunk, összejöttünk. Elment egy szilveszteri buliba, és meséli nekem hogy milyen aranyos volt ez meg az a pasas, páran megfogdosták, stb. Konkrétan engem ezzel úgy megsértett hogy dobtam. ÉS még ő volt megsértődve mikor megmondtam normálisan hogy ez nagyon ízléstelen és szemét dolog volt tőle.
De ez csak egy a sok közül.
34: Jól tetted. Nem szabad tolerálni az ilyesmit. Olyan toxikusak hogy ez számukra szinte már normál, hogy féltékenységet akarnak kelteni stb.
Ha randizok vkivel nehogymár azt hallgassam hogy melyik pasi helyes meg ki fogdosta meg. wtf
#34: Sajnos sok ilyen van, és persze ők sértődnek meg. Szerintem agyilag és érzelmileg annyira sötétek, hogy sokszor fel sem fogják, mit művelnek. Redditen beszélgettem egy csajjal, teljesen jónak tűnt minden, érdeklődő volt, és írta, hogy ennyire rendes, értelmes férfival még nem beszélt. Aztán eltűnt. Kb. 3 hét múlva felbukkant. A kérdésemre elmondta, hogy egy másik sráccal is elkezdett beszélni, akivel egyszer barátilag találkoztak is, és engem sem akar elveszíteni, de vele a végére akar járni a dolognak, hogy mi lesz ebből. Aztán amikor elmondtam neki a magamét, még ő volt felháborodva, és hisztisnek nevezett.
Volt olyan csaj, aki nemes egyszerűséggel nem jelent meg a 2. randin, holott még előző este is egyeztettünk. Mondjuk utólag kiderült, hogy valami zakkant lehetett, mert aznap délután írt nekem, hogy azonnal költözzek oda hozzá, mert magányos, meg hogy vigyem el szórakozni. Alig vártam, hogy leépíthessem.
Volt egy olyan, akivel első randira beültünk kávézni. Beszélgettünk, erre se szó, se beszéd, felpattant, és odament beszélgetni egy belépő csajhoz. Ott ültem, mint egy idióta, a csaj visszajött, közölte, hogy a másik lány egy ismerőse volt, és azért nem mutatott be neki, mert... (itt jött valami kamu szöveg). Nyeltem egy nagyot, gondoltam, ennyiért még nem pattintom le őt. A következő randira vittem neki virágot. Egy villamosmegállóban találkoztunk, és mondta, hogy akkor ő hazaszalad a virággal, várjam meg. Hát a "szaladás" kb. egy óra hosszat tartott, addig árnyékba húzódva ácsorogtam, mert tikkasztó meleg nyári nap volt. Lehet, hogy akkor kellett volna őt jól kiosztanom, csak én nem vagyok ilyen típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!