Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hova lettek a normális lányok?

Hova lettek a normális lányok?

Figyelt kérdés
Miert lett ekkora arcuk a mai lányoknak? Ha kedves vagyok akkor azért utasítanak vissza, ha “rosszfiús” azért, egyszerűen nem tudok düllőre jutni. Még a legcsúnyább lányok is ilyenek. Hol vannak azok akik kicsit értékelik ha odamegy normálisan egy srác és nem ki röhögik? Egyáltalán még van olyan akivel meg lehet találni a nagy szerelmet?
2023. okt. 14. 02:30
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim válasza:
Én is hasonlót tapasztalok csak a női oldalról.Bár ez többről szól.Már csak az érdekel hogy hol vannak a normális férfiak
2023. okt. 14. 12:16
 22/53 anonim válasza:
Az inkább a normális srácok helye. Hogy ezredjére és tartsák a zsepit amikor a kiscsajt huszadszor is megcsalta az Adonisz.
2023. okt. 14. 12:17
 23/53 anonim válasza:
Én inkább azt kérdezném, hogy hová lettek a normális emberek?
2023. okt. 14. 12:24
 24/53 anonim válasza:
#19 Ja, hogy ha nem a nőtől várod el, hogy utazzon, meg még meg is hívjon, hanem esetleg netán megemelnéd a popódat, vagy meghívnád egy kávéra, akkor már egy csicska vagy.... Félsz, hogy letörik a műkörmöd, ha kinyitod a pénztárcádat egy randin, vagy ha buszra kell szállni, mert nem megy házhoz a csaj? Aztán majd te fogsz a legjobban rinyálni, hogy miért vagy 45 évesen még mindig szűz. Vagy kifogod majd a legproblémásabb csajokat, akiknek konkrétan nulla önbecsülésük van, és hallgathatod éjjel-nappal a féltékenységi jeleneteiket, meg megy a hiszti valahányszor nélküle mész valahova, stb. Aztán majd te fogsz a végén legjobban sírni, hogy ideglieg kikészültél. :D
2023. okt. 14. 12:26
 25/53 anonim válasza:
#18 ne érts félre, egy férfi mindig viselkedjen férfiként, legyen előzékeny és úriember, és nincs azzal se gond ha te fizetsz a randikon. Amikor még azt se tudod hogy akarsz-e valamit, képes vagy utazni + fizetni is mindent? Pont emiatt olyanok a mai nők amilyenek (tisztelet a kivételnek). Elvárásaik vannak, de cserébe nem kínálnak semmit, mert az ilyen férfiak mint te piedesztálra emelik őket. Első randin ha a nőn nem látom hogy legalább annyira érdeklődik irántam mint én iránta, nem ajánlja fel hogy felezzük a számlát (nyilván nem fogadja el az ember ha komolyak a szándékai, de a felajánlás jól esik), vagy nem hajlandó félúton találkozni, akkor alapból nincs jövője az egésznek. Sok férfiban nincs önbecsülés ez a legnagyobb probléma, ezért gondolja magát pár nő felsőbbrendűnek. Ha így viselkedsz, ne csodálkozz ha úgy is kezelnek mint egy másodrendűt. Te ugyan annyi időt áldozol rá mint ő rád, neked is lehetnek elvárásaid, és ha valaki nem felel meg az elvárásaidnak, ne félj búcsút inteni neki
2023. okt. 14. 12:27
 26/53 anonim válasza:
Nekik sírjátok el, hogy hogyan b@sztak át a beképzelt pics@k, aztán loholtok tovább a pics@k után.
2023. okt. 14. 12:27
 27/53 anonim válasza:
19: Nyaff-nyaff 😭😭😭 Meg kellett hívni valakit és oda a férfiúi büszkeséged? Elég gyenge lábakon állhatott akkor.
2023. okt. 14. 12:31
 28/53 anonim válasza:
Nemtudom, de az ismerkedéseim fele azzal végződik, hogy a srác elkezd valami teljesen szociopata csajról beszélni, aki évek óta kihasználja, hülyíti, hitegeti, a srác meg odáig van érte, és kiderül, hogy csak azért akar ismerkedni, hogy megpróbálja féltékennyé tenni a másik csajt. Úgy tűnik full nemnormális lányok kellenek mindenkinek.
2023. okt. 14. 12:38
 29/53 anonim válasza:
Alapvetően jóval több nő keres rosszfiút, mint amennyi férfi ribikét. Ez tény.
2023. okt. 14. 12:49
 30/53 anonim válasza:

28: Rosszul szelektálsz ezek szerint. Lehet, hogy tudatalatti.

Nekem biztosan nem kell toxikus lány. És nem azért randizok valakivel, hogy az exemről beszéljek, hanem azért, hogy az adott illetőre koncentráljak.

2023. okt. 14. 12:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!