Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hova lettek a normális lányok?

Hova lettek a normális lányok?

Figyelt kérdés
Miert lett ekkora arcuk a mai lányoknak? Ha kedves vagyok akkor azért utasítanak vissza, ha “rosszfiús” azért, egyszerűen nem tudok düllőre jutni. Még a legcsúnyább lányok is ilyenek. Hol vannak azok akik kicsit értékelik ha odamegy normálisan egy srác és nem ki röhögik? Egyáltalán még van olyan akivel meg lehet találni a nagy szerelmet?
2023. okt. 14. 02:30
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim válasza:
kihaltak sajnos mint a dínók
2023. okt. 14. 02:48
 2/53 anonim válasza:
Szerintem azért vannak még.
2023. okt. 14. 03:06
 3/53 anonim válasza:
Foglaltak.
2023. okt. 14. 06:08
 4/53 anonim válasza:
Ha megtalálod a búvóhelyüket dobj egy üzit!
2023. okt. 14. 06:09
 5/53 anonim válasza:
Kepzeld, en is egy normalis fiura vagyom, megse talalok. 23/L
2023. okt. 14. 06:42
 6/53 anonim válasza:
Én eddig mindig azt hittem megtaláltam, de aztán tévedtem. 29/F
2023. okt. 14. 07:04
 7/53 anonim válasza:

"Miert lett ekkora arcuk a mai lányoknak? "

Azért mert megtehetik! Azért mert a mai férfiak hagyják ezt nekik!

Ahogy nézem az ismerettségi körömet, meg ahogy olvasgatok különböző fórumokon(például itt), mindeig elcsodálkozok rajta, hogy a mai férfiaknak mennyire nincs önbecsülésük, és mennyire nem tartják magukat semmire.

Ha lenne a férfiaknak tartása, és nem úgy élnének, hogy az anyjukat, meg a lelküket is eladnák egy p.náért, akkor nem így viselkadnének a nők sem.

35/f

2023. okt. 14. 08:10
 8/53 anonim válasza:

Majd amikor jön a fonnyadàs ideje ès senkinek se kellenek tartósan majd jön a depresszió.

Általában olyan 30 körül elkezdenek pànikolni.

Se gyerek,se barát,se férj se pénz se lakás,max egy iPhone meg a személyes cuccok és az albérlet .

2023. okt. 14. 08:33
 9/53 anonim válasza:

A társadalom erős iramban változik, és ez kihatással van mindenre. Mivel változott a média, változott a családszerkezet, változnak a magasabb posztban lévő, hangadó társadalmi csoportok viselkedési, kommunikációs elvei, változik az oktatás, így az egyének nevelődése, formálódása is változik.

Én mondjuk azt mondom, a lelkiismeret egy és változhatatlan, de ha azt folyton elnyomják, akkor torzulás lesz az életben.

Én igyekszem nem az árral úszni, időnként fölvettem olyan viselkedésformákat, amiket a main stream kínált, pont a társkeresésben, de végtére is nem hozott eredményt.

Maradok egyedülállóként büszke az életelveimre, és nem vagyok hajlandó túl szomi lenni, mert jajj, miért van így. Kialakult bennem egy nagy nyasgem a megváltozott, lelkiismeret skippelő külvilág számára és egyre jobban elvagyok. Élek a jó öreg lelkiismeretemmel, normáimmal, szép lelkemmel, és a saját mentális torzulásaimmal, mert a széplelkűek is torzulnak a megbetegítő körülmények közt, csak másképp.

Normális lányok...normális fiúk, normális élet, hova tűntetek?

Ne ússz az árral, tápláld a jóságot, nekem ez a lényeg. Ez az én normalitásom.

2023. okt. 14. 08:37
 10/53 anonim válasza:
Az a baj hogy manapság a közösségi média miatt túl nagyképűek lettek egyesek. Egy csúnya lány is ha feltölt magáról egy képet, több száz likeot kap és tele vannak a kommentek "szépségem" meg "királynőm" kommentekkel. Fel van fújva az egójuk. Ha te is ennyi likeot meg figyelmet kapnál online a másik nemtől, te is elhinnéd magadról hogy egy szuper pasi vagy, mindenki téged akar és nem akarnál megállapodni egy átlagos nővel. Egyébként meg vannak még "normális" lányok, csak nehezebb őket megtalálni mert nincsenek fent közösségi médián, nem járnak el bulizni, nincsenek fiú barátaik stb. Volt korábban egy ilyen kérdés, oda is azt írtam hogy keress valami hobbit, és akkor találsz hasonló érdeklődésű, hasonló értékrendű lányokat. Foglalkozz magaddal, legyél a legjobb verziója önmagadnak és majd utadba kerül egy ilyen nő. Étkezz egészségesen, járj el kondiba, meditálj, olvass könyveket, fejleszd magad stb. Ha teljesen elégedett vagy magaddal, nem fogsz rástresszelni annyira a csajozásra és pont ettől válsz majd vonzóvá.
2023. okt. 14. 09:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!