Hova lettek a normális lányok?
"Miert lett ekkora arcuk a mai lányoknak? "
Azért mert megtehetik! Azért mert a mai férfiak hagyják ezt nekik!
Ahogy nézem az ismerettségi körömet, meg ahogy olvasgatok különböző fórumokon(például itt), mindeig elcsodálkozok rajta, hogy a mai férfiaknak mennyire nincs önbecsülésük, és mennyire nem tartják magukat semmire.
Ha lenne a férfiaknak tartása, és nem úgy élnének, hogy az anyjukat, meg a lelküket is eladnák egy p.náért, akkor nem így viselkadnének a nők sem.
35/f
Majd amikor jön a fonnyadàs ideje ès senkinek se kellenek tartósan majd jön a depresszió.
Általában olyan 30 körül elkezdenek pànikolni.
Se gyerek,se barát,se férj se pénz se lakás,max egy iPhone meg a személyes cuccok és az albérlet .
A társadalom erős iramban változik, és ez kihatással van mindenre. Mivel változott a média, változott a családszerkezet, változnak a magasabb posztban lévő, hangadó társadalmi csoportok viselkedési, kommunikációs elvei, változik az oktatás, így az egyének nevelődése, formálódása is változik.
Én mondjuk azt mondom, a lelkiismeret egy és változhatatlan, de ha azt folyton elnyomják, akkor torzulás lesz az életben.
Én igyekszem nem az árral úszni, időnként fölvettem olyan viselkedésformákat, amiket a main stream kínált, pont a társkeresésben, de végtére is nem hozott eredményt.
Maradok egyedülállóként büszke az életelveimre, és nem vagyok hajlandó túl szomi lenni, mert jajj, miért van így. Kialakult bennem egy nagy nyasgem a megváltozott, lelkiismeret skippelő külvilág számára és egyre jobban elvagyok. Élek a jó öreg lelkiismeretemmel, normáimmal, szép lelkemmel, és a saját mentális torzulásaimmal, mert a széplelkűek is torzulnak a megbetegítő körülmények közt, csak másképp.
Normális lányok...normális fiúk, normális élet, hova tűntetek?
Ne ússz az árral, tápláld a jóságot, nekem ez a lényeg. Ez az én normalitásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!