Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hová lettek a konteósnak...

Hová lettek a konteósnak minősített nők?Egyedül érzem magam.

Figyelt kérdés
:(

2023. okt. 12. 00:25
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:
Az a baj, hogy az emberek két nagy csoportra váltak szét és az egyik nem értheti a másikat és a konteósok vannak előnyben mert ők azok akik a mainstream verziót is ismerik meg azt az alternatív verziót is amit a mainstream agyoncenzúráz. Gondolom a rendszerhű emberek azt az interjút sem ismerik ami nemrég készült Mark zuckerbergel aki arról beszél benne, hogy milyen súlyos bizalomvesztést okozott az emberek egy nagy csoportjánál az, hogy a járvány alatt olyan dolgokat is cenzúrázniuk kellett felsőbb kérésre amiről egyértelműen kiderült, hogy igaz volt. Most ezek az emberek elfordultak olyan hírforrások felé ahol amikor ezt cenzúrázta a mainstream ott ez megjelenhetett akkor is. Az ezeket a hírforrásokat is figyelõ emberek és a mainstream hívei nem csoda, hogy soha nem értik már egymást hisz az egyik csoport tulajdonképpen azt sem tudja, hogy mit nem tud.
2023. okt. 13. 12:29
 52/53 anonim válasza:
#50 Annyira hihetően írtad le a drámai történetedet, hogy rögtön megkönnyeztem.
2023. okt. 13. 12:31
 53/53 anonim válasza:
én az #51-est könnyeztem meg.
2023. okt. 18. 00:00
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!