Az az igazság, hogy amikor bejött a koronás kristálycukor, már akkor senki nem gondolkozott a vitaminokon, meg az egyéb természetes gyógymódokon, mindenki csak úgy rohangált megszúratni, meg bökdösni magát, hogy utána pont emiatt vagy 3 napig nyomja az ágyat prüszkölve lázasan.
2023. okt. 13. 11:49
42/53 anonim válasza:
Magasról nem érdekel, hogy te ezt nem hiszed el és nem ismered a forrást erről. A konteósok unásig terjesztették, te nem vagy konteós ezért ezekről a dolgokról fogalmad sem lehet, ez így van jól, nincs dolguk egymással többé az ilyen embereknek. Nem kell meggyőznünk egymást semmiről, itt most már tényleg csak arról van szó, hogy el kell fogadnunk ha egy embernek az a preferenciája, hogy oltatlan legyen az akivel kapcsolatot alakít ki.
2023. okt. 13. 11:49
43/53 anonim válasza:
Én mégis inkább a genetikai ollóra (CRISPR technológia, ami átszabja a DNS-t) hívnám fel a figyelmet, amin a Nobel-díjat érő Karikíró is dolgozott. Múltkor mondta a tévében, ő nem is érti hogy történhetett mindez, mármint hogy ő azt hitte majd meglapul a sötétben, ehelyett kitüntették, egyedül csakis ő tudja hogy miért! A lelkiismerete elől nem futhat el, ha van még neki!
2023. okt. 13. 11:58
44/53 anonim válasza:
"Magasról nem érdekel, hogy te ezt nem hiszed el és nem ismered a forrást erről."
Valami rejtélyes oknál fogva mégsem tudod linkelni... Én terjesztve csak kontextusból kiragadott szövegeket láttam, meg konteósok által összeírkált dolgokat, amikről szintén nem derült ki, hogy honnan szedték. A netre én is ki tudok írkálni mindenféle baromságot, úgyhogy nem nagyon lehet titeket komolyan venni, ezzel, hogy "jajj, mi tudjuk, hogy mi a forrás, de nem mutatjuk meg, bibibííí....." :D
2023. okt. 13. 11:58
45/53 természetes inteligencia válasza:
nem értem pontosan a kérdésed
de koszonom hogy elolvastam
2023. okt. 13. 11:59
46/53 anonim válasza:
"A netre én is ki tudok írkálni mindenféle baromságot, úgyhogy nem nagyon lehet titeket komolyan venni, ezzel, hogy "jajj, mi tudjuk, hogy mi a forrás, de nem mutatjuk meg, bibibííí..."
Ne erőlködj, tudod azt is mondják a szemét konteósok, hogy a következő járvány az oltottak pandémiája lesz, valahogy el kell vinni a balhét, hogy alapvetően káros a cucc a mellékhatások tekintetében, úgyhogy bőven elég figyelni a tényeket a kis környezetedben, ha tudod hogy ki oltott.
2023. okt. 13. 12:03
47/53 anonim válasza:
#41 Ja, mert attól leszel egészséges, ha beveszed a centrumot, a százféle adalékanyaggal, meg az egymás felszívódását gátló vitaminokkal. Nehogy véletlenül fel kelljen emelni a sejhajod és ne adj isten mozogni kelljen, vagy ami még rosszabb le kelljen mondani a minden napos csokikáról, esti csipszezgetésről, és mondjuk teljes értékű ételeket enni helyette. :D Majd egy tabletta elég lesz, hogy erős legyen az immunrendszered. Oké. :D
2023. okt. 13. 12:03
48/53 anonim válasza:
47: teljesen igaz, többet árt mint használ, pláne a felhalmozódó vas, kalcium
2023. okt. 13. 12:20
49/53 anonim válasza:
Engem rászoktattak, pedig nem akartam. Akkor most felejtsem el?
Hatósági karantén alá helyeztek 2021-ben. Azóta a háziorvosom nyugdíjba ment, a rendelőét államilag megszüntették. Senki nincs helyette aki orvosi igazolást tudna adni arról, hogy már teljesen jól vagyok. Így nem tudok elmenni dolgozni, és már kezdem felélni az öreg koromra félretett megtakarításomat. Egyszer próbáltam a postásnak kicsúsztatni egy segélykérő papírcetlit de bizonyos terjedő dögszagra hivatkozva, ami a lakásomból ment kifelé, inkább nem nyúlt hozzá. Egyetlen reményem ami tartja még bennem a lelket, az a néhai apósom fingatós pálinkája.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!