Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Magyarországon élő,koreaiakkal...

Magyarországon élő,koreaiakkal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

egerben élek, szóval nem bp, nem tudom Egerben mennyire jártasak az ázsia emberek,

appokon hiába állítom be hogy koreaiakat adjon ki ,akik közel laknak ,azt adja ki (nem talál keresséseket) max pár embert, pedig biztos vannak fent.

vagy nem tudom hogy esetleg rosszul állítom-e be (moji, meeff app)

szeretnék ismerkedni koreai emberekkel személyesen is, akik esetleg már itt élnek és tudnak magyarul

előre köszönöm, segítségeket

-L

#korea #koreai #ismerkedés #ázsi # Eger
febr. 7. 14:17
1 2
 1/19 anonim válasza:
Koreai étterem? Heves, a gyár?
febr. 7. 15:14
 2/19 anonim válasza:
Az az igazi kérdés, hogy ők akarnak-e veled, meg a hozzád hasonló koreai mániás lányokkal ismerkedni
febr. 7. 15:25
 3/19 A kérdező kommentje:
nyilván
febr. 7. 15:28
 4/19 A kérdező kommentje:
nem vagyok k mániás amúgy egyáltalán
febr. 7. 15:29
 5/19 anonim válasza:
Nálunk a 2. kerületben rengetegen vannak, mondjuk nem nagyon beszélnek magyarul.
febr. 7. 16:24
 6/19 A kérdező kommentje:

#5 de jó :D

köszi infót😄

febr. 7. 17:58
 7/19 anonim válasza:

Ázsiaiakkal nehéz összebarátkozni, még nehezebb részükről a párkeresés.

Magyarországnak amúgy sincs jó híre, és ha csak nem pénzes vagy jómódú valaki, egy ázsiai csere diák valószínűleg nem is fog az itt léte alatt ismerkedni, vagy csak a diáktársai között.

A külföldiekbe kódolva van szinte a távolságtartás, rossz szándékkal való közeledés esélye....

Bezzeg ha mi elmegyünk Jamaicába, Guyana-ba akkor rögtön lehet inni 2-3 sört legalább kettő csajjal, hisz érdeklődőbbek, nyitottabbak.

febr. 7. 18:03
 8/19 A kérdező kommentje:
:((
febr. 7. 19:00
 9/19 anonim válasza:

Nem feltétlenül értek egyet #7-tel. Ex partneremnek csak ázsiai barátnői voltak (kínai, koreai és jelenleg mongol), engem kivéve.

Bár mondjuk erre mifelénk nem nehéz, mert egyetemi városban élünk, ezért itt rengeteg a külföldi diák. Nem tudom, Egerben mi a helyzet, van-e egyetem, de ha igen, akkor esetleg arrafelé nézelődni…

febr. 7. 19:27
 10/19 A kérdező kommentje:
szerintem se igaz amúgy ;)
febr. 7. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!