Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hová lettek a konteósnak...

Hová lettek a konteósnak minősített nők?Egyedül érzem magam.

Figyelt kérdés
:(

2023. okt. 12. 00:25
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Érdekes,hogy a kérdésre csak az oltottak rajzanak hisztizni.Vicc.
2023. okt. 12. 19:12
 12/53 anonim válasza:
Nemtudom, de esküszöm, egyszer, ha nagyon ráérek megcsinálom, hogy összejövök egy ilyen oltatlan konteóssal, és amikor már megvolt minden köztünk, akkor bejelentem, hogy "Tadaaammm, oltott vagyok!!" XD
2023. okt. 12. 19:18
 13/53 anonim válasza:
#12 Erre már én is gondoltam. :D Még a barátnőm is azt mondta, felőle mehet, össze is feküdhetek egy ilyen "tisztavérűvel", csak vegyem fel neki videóra, hogy milyen arcot vág a szerencsétlen, amikor megtudja, hogy háromszor oltott vagyok. :D
2023. okt. 12. 19:26
 14/53 anonim válasza:

Az én gondom az, hogy nem vagyok teljesen képben a tisztavérűségben. A kínaival oltottak bukottnak számítanak, és ha igen, akkor ha valakin átment a vírus, az is az? Mert ez a kettő szinte ugyanaz. Ha valaki dugott már oltottal, az tisztátlanná válik?

Csupa nyomasztó kérdés...

2023. okt. 12. 19:49
 15/53 anonim válasza:
#14 Nem tisztátalan lesz, hanem meghal. Ezt egy korábbi kérdés alatt kialakult beszélgetésükből tudom. Úgyhogy csak óvatosan....
2023. okt. 12. 20:08
 16/53 anonim válasza:

Ne már basszus!

Gumival is?

(Nincs valami szabálykönyv erre az egészre (?), így nem az oltás-aids fog kinyírni, hanem jóval előbb a bizonytalanság.)

2023. okt. 12. 20:16
 17/53 anonim válasza:
#16 Sajnos gumival is, mert nem csak a szexuális aktus halálos, hanem már az érintés is! Állítólag ezzel az orvosok is tisztában vannak, és rengeteg ilyen esettel volt dolguk, csak nem engedik nyilvánosságra hozni ezeket az infókat. De ne emésszen a bűntudat, mert szintén gyakoriról tudom azt is, hogy az oltottaknak ettől az évtől számítva öt évük van hátra.
2023. okt. 12. 20:25
 18/53 A kérdező kommentje:
És mi van,ha egy úgymondott tisztavérű csak szimplán nem akar egy agymosott,vírusrettegő,oltásmániás félhullával összejönni,erre biztos nem gondoltatok,mi?
2023. okt. 12. 21:12
 19/53 anonim válasza:

Részemről igyekszem mindenre gondolni, csak nem vagyok biztos benne, hogy elegendő mértékben vagyok-e óvatos, és pont, hogy nem szeretném elszalasztani a tisztavérűség esetleges lehetőségét, ha már létezik ilyen kiválasztottság is,nem szeretnék lemaradni, na. Fóleg, ha még a léha (oltottdugó) életmódommal is beleférek, szertnék én is ilyen kiválasztott lenni.

Szóval a ne a zombikkal beszélgess, hanem tanítsd, akit még lehet!

2023. okt. 12. 21:28
 20/53 A kérdező kommentje:
Még emlékszem a sok bohócra,akik azzal hencegtek,hogy ők milyen okosak,mert oltottak.Nem is akármivel,fájzerrel,bizony!Én meg laposfődes,kontejós gyíkkemberként le voltam nézve.Most meg lapítanak,mint szar a fűben vagy kínjukban karognak kommentekben.
2023. okt. 12. 21:46
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!