Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hová lettek a konteósnak...

Hová lettek a konteósnak minősített nők?Egyedül érzem magam.

Figyelt kérdés
:(

2023. okt. 12. 00:25
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim válasza:

Ne aggódj ezen, most is le vagy nézve. Már mindenki elfelejtette nagyjából ezt az egészet, te meg még mindig itt pörögsz rajta.

Már az egykori elvbarátaid is találtak új hobbit, ezért érzed ilyen egyedül magad.

Nem lapítás, hanem divatjamúltság, ideje neked is továbblépned.

(Tipp: az ezo-ban most nagyon megy pl. az UFO-téma.)

2023. okt. 12. 21:55
 22/53 anonim válasza:
18. Vírusrettegő? Babám, te vagy beszarva egy oltástól meg mindenkitől, aki felvette. Ki is retteg?
2023. okt. 12. 22:01
 23/53 A kérdező kommentje:
Oltás?Lol?Én nem nevezném annak.
2023. okt. 12. 22:15
 24/53 anonim válasza:
Na, végre! Orbánhoz meg Gyurcsányhoz is elérkeztünk! Ezt hiányoltam! :)) Már azt hittem, sose kerülnek szóba így a laposföld meg az ufók útvesztőjében.
2023. okt. 12. 22:16
 25/53 anonim válasza:

24. Hanem minek neveznéd? Mesélj! Állati kíváncsi vagyok.

Egyébként én nem vagyok oltott, úgyhogy engem aztán savazhatsz. :D Nem az idióta konteók miatt nem oltattam be magam, egyszerűen csak így jött ki a lépés. Akkor most orbánjobbágy vagyok vagy tisztavérű?

2023. okt. 12. 22:24
 26/53 A kérdező kommentje:

[link]

Széfendiffektiv cina.Nem vak.

Te csak egy szimpla troll vagy.Azt sem hiszem el,amit kérdezel.

2023. okt. 12. 22:35
 27/53 anonim válasza:
27. Ja, hogy egy youtube videó a hiteles forrás... oké... Ezt meg se nyitom.
2023. okt. 12. 23:02
 28/53 anonim válasza:

Halálpanel (death panel), Bill Gates, nézzetek utána!

Ha ügyesek vagyunk, ez segíteni fogja a népességcsökkentést, ezt mondta! 👏

Csak a genetikailag érdemesnek tartott embereket engedik szaporodni, akárcsak a nácik idejében! Szóval már nem csak tulajdon vagy a számukra, hanem selejt is! "Természetes" szelekció!

Amúgy már több mint egy évtizedes téma, hogy oltásokkal akarják megnyirbálni az emberiséget.

Aki korán kel, aranyat lel! 🥇

2023. okt. 12. 23:39
 29/53 anonim válasza:
#29 Ne zavarjon, hogy a death panel tök más téma... Kevered a dolgokat... Tipikusan olyan otthon unatkozó ember lehetsz, aki egész nap a facebookot görgeti, és minden cikknek csak a címét olvassa el, aztán azokból próbál összerakni valami sztorit.
2023. okt. 13. 00:17
 30/53 anonim válasza:

30. Pontosan. Keveri a szezont a fazonnal. Amit Bill Gates mondott, az pedig egy kontextusból kiragadott részlet, de ezt már évek óta tudjuk.

29. Teljesen mindegy, hogy mikor kelsz, ha az eszedet sem reggel, sem este nem tudod használni.

2023. okt. 13. 00:21
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!