Hová lettek a konteósnak minősített nők?Egyedül érzem magam.
Figyelt kérdés
:(2023. okt. 12. 00:25
31/53 A kérdező kommentje:
A dínók is azért haltak ki,mert nem oltatták be magukat és nem hordtak maszkot.Vigyázzunk egymásra!
2023. okt. 13. 01:17
32/53 anonim válasza:
Hát egy tyrannosaurus ölég nehezen rak föl egy maszkot. Hihi
2023. okt. 13. 06:20
33/53 anonim válasza:
Engem nem tudna átverni egy oltott azza, hogy ő oltatlan. Én nagyon nyíltan kezelem azt, hogy konteós vagyok. Nálam a beugró az intim kapcsolathoz az, hogy megengedi, hogy belenézzek az EESZT-jébe. Egyébként pedig megy a cherry picking érvelésetek rendesen, kiválogatjátok azokat az eseteket amik a legszélsőségesebbek, akik azt hiszik ha rájuk néz egy oltott akkor már ők is meghalnak, holott ők a konteosok 0,00000000000000000000000000001%-a. Én is megölelek megpuszilok oltott embereket, vannak oltott szeretteim. Nagyon sajnálom őket. Dehogy az életembe befogadják sőt intim kapcsolatban lépjek ilyen emberekkel az már más.
2023. okt. 13. 11:13
34/53 anonim válasza:
Kérdező, te hány oltást vettél fel hogy ennyire bátor vagy?
És ha nem Phájzert, miből gondolod hogy a kínaiban nem ugyanaz van, csak átcseszték (már megint) a fejünket?
2023. okt. 13. 11:16
35/53 anonim válasza:
Na most ebben a kis videóban azt ecseteli Poornima, hogy az oltott ismerősei a harmadiknál szinte kivétel nélkül felborultak. A kis csapatával bevizsgálta az összes szurit. Kivétel nélkül hasonló összetételű méreg.
2023. okt. 13. 11:23
36/53 anonim válasza:
2023. okt. 13. 11:26
37/53 anonim válasza:
"Én is megölelek megpuszilok oltott embereket, vannak oltott szeretteim."
Akkor sajnos már késő. A vakcina átterjedt rád. Egy ölelés is elég, vagy ha érintkezik a bőrfelület az oltottéval.
2023. okt. 13. 11:33
38/53 anonim válasza:
Igen a tüskefehérje szóródása, ahogy azt a fájzer is leírja mint lehetséges expozíciót a saját dokuiban, létező jelenség de ezt egy egészséges ember szervezete megoldja ha csak annyiról van szó, hogy annyi dózist kapsz ami átkerülhet egy öleléssel vagy egy puszival. Nyilván egészen más ha egy háztartásban élsz egy ilyen emberrel. Főleg ha intim módon érintkezel is vele. Egy normális konteós nem fél annyi dózistól amit azzal kap, hogy elmegy mellette egy oltott vagy netalán megöleli.
2023. okt. 13. 11:42
39/53 anonim válasza:
"Igen a tüskefehérje szóródása, ahogy azt a fájzer is leírja mint lehetséges expozíciót a saját dokuiban,"
Forrást meg majd a télapó hozza?
2023. okt. 13. 11:45
40/53 anonim válasza:
Csak ugye mondjuk a Pfájzernél genetikailag módosítva állítja elő a tüskefehérjét (úgy néz ki életük végéig) és azt a szörnyű hírt is pedzegetik, hogy ez a fehérje viszont nem bomlik le, magyarul szétfogja mérgezni őket, csak azt veszik észre hogy kialakulnak mindenféle gyulladásos, fertőző vagy rákos folyamatok. Ki melyik területen gyenge, ott fog majd ütni.
2023. okt. 13. 11:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!