Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy lehet elfogadni, vagy...

Hogy lehet elfogadni, vagy változtatni azon, hogy a fèrfiak átnéznek rajtam?

Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok, 26 és elég rosszul esik, hogy senki nem érdeklődik irántam. Képek alapján sokan mondanak szépnek, de akkor miért nem vesz észre senki? Hiányzik hogy nőnek érezzem magam.
2023. aug. 13. 16:06
1 2
 11/17 anonim válasza:

Nőként mondom, hogy az a legfontosabb te hogyan látod magad.

Én kapcsolatban tök elhanyagoltam magam. Hiába a szép arc, ha közben érződött rólam hogy nem vagyok teljesen rendben magammal. Elhíztam, lenőtt a hajam, nem mertem kinyilvánítani a véleményem stb.

Majd szakítás után, összeszedtem magam. Torna, életmódváltás, külföldre költözés, megtaláltam a saját stílusom és új hobbiba kezdtem. Azóta ugyan nem keresek párt, de lépten nyomon megszólítanak férfiak, pusztán azért mert kellemes a kisugárzásom. A titok pedig az hogy tudom ki vagyok, mit képviselek, vannak elveim, ismerem az erősségeim, hibáim...és a nő aki rendben van magával, az sokkal vonzóbb egy férfi számára.

2023. aug. 13. 17:29
 12/17 anonim válasza:
Járj meztelenül, észre fognak venni. Ha ez minden vágyad.
2023. aug. 13. 17:52
 13/17 anonim válasza:
Amúgy én meg azt nem szeretem, hogy mindenki engem néz :D Valakinek ez valakinek meg az nem tetszik...jó én 204 cm magas vagyok sportos/tetovált. Szinte csak kosárlabda cuccokban járok és 45 éves létemre full nem hiszik el, hogy annyi vagyok :D Mert ugye, milyen általánosítás, hogy egy 45 éves ember az már "öreg" meg trottyos elhízott stb. mellé még túl jóképű is vagyok , mindig is szerettek nők. Szóval én tényleg vonzom a tekinteteket csak mindenkiét és ez nekem sokszor nem tetszik...
2023. aug. 13. 17:59
 14/17 anonim válasza:
Ja kiegészítés elfelejtettem.: Múltkor egy fiatal rendőr csaj szemezett velem végig. Most nem tudtam eldönteni tetszem neki vagy csak méreget, mert gyanúsnak tart :D Vicces volt, mert néztem én is végül nem igazoltatott, de mondom, mindjárt megteszi és akkor beszóltam volna valami "vicceset" neki :D
2023. aug. 13. 18:00
 15/17 anonim válasza:

Nem fognak átnézni rajtad, ha nem a radiológián próbálsz ismerkedni. :)

Egyébként ha van kedved, küldj képet és/vagy ismerkedjnk. :)

2023. aug. 13. 21:53
 16/17 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz képet, talán tudok pár tippet adni
2023. aug. 15. 21:07
 17/17 éáé válasza:
Ahh bocsi de nem tudom megálni hogy ne kérjem a képet kivéncsi vagyok, és hátha tudok tippet adni, bár én fiú vagyok, régen nagyon nagy önértékelési zavarom volt és most már nincs :)
febr. 3. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!