Hogy lehet elfogadni, vagy változtatni azon, hogy a fèrfiak átnéznek rajtam?
Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok, 26 és elég rosszul esik, hogy senki nem érdeklődik irántam. Képek alapján sokan mondanak szépnek, de akkor miért nem vesz észre senki? Hiányzik hogy nőnek érezzem magam.2023. aug. 13. 16:06
1/17 anonim válasza:
Valamelyik állításod nem igaz. Hogy melyik, ezt neked kellene tudnod.
Olyan nincs, kizárt hogy mindenki átnéz rajtad, pedig szép vagy.
2023. aug. 13. 16:12
2/17 anonim válasza:
Küldj képet!
2023. aug. 13. 16:15
3/17 anonim válasza:
Ide is jöhet a kép
2023. aug. 13. 16:17
4/17 anonim válasza:
Küldhetsz képet és az alapján megtudom mondani hogy tényleg szép vagy e, sajnos sok ismerös hazudik és lehet hogy tényleg gond van a külsöddel, szívesen segítek.
2023. aug. 13. 16:29
5/17 anonim válasza:
Erre kivancsi vagyok, kuldj nekem is kepet magadrol kerlek.
2023. aug. 13. 16:38
6/17 anonim válasza:
Ahogy írja a 4-es az ismerősök meg "barátok" olyan képek alá írják, hogy szép vagy meg csinos, amitől az embert hányinger kerülgeti :D De, akkor is aláírják meg szívecskézik, hogy etessék fals módon az egóját csórónak...én ilyenkor, mindig azt mondom, hogy nem igaz nem látják tisztán, hogy egyszerűen ocsmány :D Egy vadidegen megmondja kerek-perec szép vagy vagy sem! Mert semmi előnye nem származik abból se, ha azt mondja szép vagy meg abból se, ha azt mondja hát nem vagy szép, sőt csúnya stb.
2023. aug. 13. 16:38
7/17 A kérdező kommentje:
Oké, ebben van valami. Valószínüleg legjobb esetben is csak unalmasan nézek ki :D
2023. aug. 13. 16:43
8/17 anonim válasza:
Küldhetnél képet, és az egyértelmüvé tenné hogy a külsö a probléma vagy sem.
Elhiheted ha unalmasan nézel ki és szép vagy akkor is legalább vki próbálkozna.
Aztán megbeszélni hogy min tudnál javítani magadon, csak így lehet segíteni, enélkül csak vaktába beszélünk kb
2023. aug. 13. 16:45
9/17 anonim válasza:
látatlanban nem lehet megmondani ezt drágám, hogy mit is látnak belőled a férfiak vagy hogy minek is látnak
ha alapbol szép vagy akkor meg pláne kérdéses
küldj esetleg magadrol képet egy átlagos napi szerelésben
2023. aug. 13. 16:56
10/17 anonim válasza:
Tedd magad nőcissé!
2023. aug. 13. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!