Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kell vagy hogyan...

Hogyan kell vagy hogyan próbáljam meg elfogadni azt, amin nem tudok változtatni?

Figyelt kérdés
A terhesség miatt sok olyan dolog van, ami nyomot hagyott a testemen és nem tudom megváltoztatni. Hogyan kell ezt elfogadni? (Légyszi, ne jöjjetek olyanokkal, hogy dehát megszültél egy gyereket, és csoda, stb., mert ez engem nem nyugtat meg.)
2020. aug. 16. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mi a probléma pontosan. Lehet, hogy segít a rendszeres edzés, de lehet, hogy csak a műtét marad.
2020. aug. 16. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Elöször is mennyi ideje szültél?

Másodszor mi az a változás, ami ennyire problémás?

A legtöbb esetben ha visszanyered a rendes súlyodat, meg komolyab sportolsz, akkor nem igazán marad nyoma.

2020. aug. 16. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne tudni, hogy milyen elváltozásról van szó. Akkor lehet jobb tanácsot tudnánk itt adni
2020. aug. 16. 22:15
 4/9 A kérdező kommentje:

Fél éve szültem.

Löttyedt bőr (hiába edzek, lóg), lógó mell, stria, toka, hasránc (nem tudom mi ennek a neve), derekamon zsírosság.

2020. aug. 16. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
A lógó mell ellen kipróbálhatod Béres Alexandra mellfeszesito tornáit (fent van a youtubon), súlyzós edzés. Toka szintén edzéssel és helyes étkezéssel eltávolítható. Lógó bőrre pedig én az úszást ajánlanám. Ha nem tudod elfogadni, próbálj tenni ellene valamit.m, én legalábbis megpróbálnám.
2020. aug. 16. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a bőröm teljesen kinyúlt, pedig nem híztam sokat. 173 cm és 54 kg voltam az elsővel, 62vel szültem. 1,5 év alatt sem jött rendbe, akkor lettem újra terhes, 55 kg volt a kezdősúly, 64 a vége. 2 évvel később megműttetem, mert nem akartam több gyereket. Rendszeresen sportolok, sportoltam a terhesség alatt is, kentem minden drága kencével, egészségesen étkezem,ittam kollagént hónapokig stb stb... hasizmom sem nyílt szét utána, szóval nekem a műtét maradt,nem tudtam elfogadni sohasem.
2020. aug. 16. 23:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha még csak fél éve szültél, akkor nem kell elkeseredni, elvégre terhes is 9 hónapig voltál, a visszaalakulás legalább annyi idöbe telik.

A börödet váltakozó hideg-meleg zuhannyal tudod feszesíteni: amilyen meleget elbírsz, utána meg szintén a neked még éppen kibírható hidegre váltani, párszor megismételni, mindig hideggel fejezni be, utána pedig alaposan bekrémezni. Ez a börben lévö apró izmokat stimulálja, emellett a vérkeringést is fokozza, ami a bör regenerálását segíti.

Az 5-ös által javasolt módszer is jó, csak idöbe telik, mire látod az eredményt, ne add fel.

2020. aug. 17. 08:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Fél év nem sok idő, a bőr visszahúzódásához jóval több idő kellhet (kivéve pár mázlistát).

Nekem a 2. gyerekem 1 éves elmúlt (már nem szoptattam), amikor le tudtam fogyni. A lógó has ellen a szülés után haskötőt hordtam, szerintem sokat használt, hogy belül minden rendesen a helyére menjen (óriási pocakom volt a terhesség végén). A tokám a fogyással eltűnt. A melleim nem sokat változtak, mivel kicsik, mindig is push-up melltartót használtam, így jól érzem magam. A striák pár év alatt annyira elhalványultak, hogy mostanra csak nagyon közelről látszanak a vékony kis csíkok. A bőröm mindenhol visszahúzódott.

A változásokat úgy tudtam elfogadni, ahogy a korral járó változásokat is (40 felett vagyok). A férjemnek így is tetszem, és sok pozitív visszajelzést kapok a körülöttem lévő emberektől, akik szerint nem is látszik rajtam, hogy két gyereket szültem, illetve a korombeliekhez képest jól tartom magam. Idegenek szerint fiatalabbnak nézek ki a koromnál.

Nem vagyok tökéletes, ahogy senki sem az. Nem fiatal modellekhez hasonlítom magam, hanem más anyukákhoz. Pár éve elkezdtem edzeni is, tapasztalatom szerint ehhez is kell pár hónap, mire elkezd látszani az eredménye.

Ha nagy melled van és nagyon lóg, az ellen valószínűleg csak a plasztikai műtét segít. A többi ellen elég az edzés, egészséges táplálkozás, fogyás, és türelem (idő).

2020. aug. 17. 08:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Szedj ezek mellé kollagént és hyaluron kapszulát is!!
2020. aug. 17. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!