Hogy próbáljak változtatni?
Hol is kezdjem:D
Nem sportolhatok pedig nagyon szeretnék.(Egy volt betegségem miatt)
Nem látom az élet apró örömeit.Nincs barátnőm,pedig szeretnék.
Én vágom,hogy ezért tenni kell stb.Én próbálok de semmi.
Pedig nincs önbizalomhiányom (ha van,az is nagyon ritkán
Simán eltudnám magam képzelni valaki mellett:)
(Na,csak vágesz milyen a legtöbb lány)
Osztályfönőköm egy világi senki,ebben az évben nagyon
k*cs*g lett mindekivel.Pedig még muterom is dumál
vele,hogy van néha egy határ is.
Nincsen sok spanom,max az osztályom.Osztályon kívűl max
3-5 ember akikkel még dumálok.
Nincs kivel elmenni hétvégenként valahova.
(Spanolni a városba stb) Pedig pár haverom folyamatosan
megy.Persze nélkülem.Kondizni is szeretnék.De egyedül?Az még
oké,hogy egyedül de ha meglátnák azt,hogy milyen soványka vagyok
kiröhögnek.Mármint vágod a kétajtós szekrények.
(Azért annyira nem vagyok sovány.Talán azért nincs barátnőm?)
Sajnos negatív vagyok.Próbálok pozítiv lenni,de mikor az vagyok
valami mindig lehúz és újra negatív vagyok.
Valami oknál fogva k*rv*ra szorrongok.És elképzelésem sincs,hogy
miért.
Általában ez hétvégente jön ki,mivel nem nagyon dumálgatok
hétvégén senkivel holott 2-3 éve állandoan.De az már
bőven elmúlt.
16/f..
Most nem értelek:
- nem sportolhatsz, de kondizni akarsz, de nincs kivel?! A kondi az nem sport?! :-)
Egyrészt a szövegedből, /vágod, spanom muter és társaik/
az jön le, hogy jelen állás szerint - és anélkül, hogy megbántanálak, mert nem ez a célom - belőled sem lesz agysebész, ha érted mire gondolok. Szóval első körben a stílusodon próbálj meg csiszolni, a spanokat hagyd a francba, és úgyis bevonzod majd a hozzád hasonló normálisabb kulturáltabb embereket /igen csajokat is/. Olvass sokat, tedd oda magad a suliban, és a jegyeidért csak Te felelsz, hiába ilyen, meg olyan a tanár, csak tedd zsebre a tanárokat, nem azért, hogy bárkit büszkévé tegyél, magadért, nics annál rosszabb, mint amikor 26 évesen rájössz, hogy el...ted az életed, hogy nem tanultál, és most hol lennél, ha figyeltél volna és komolyan vetted volna a sulit. A nyelvtanulást meg pláne vedd komolan
Tudod a rossz tanárokról: volt olyan középsulis töritanárom, aki végighúzta az egész évfolyamot anno, és fejembe vettem, hogy engem aztán nem fog zsebrerakni, és volt, hogy csak azért tanultam direkt törire éjszakába nyúlóan, /még az idézeteket is bebifláztam, hogy ha kihív felelni ne tudjon más jegyet adni, mint 5-öst, bárcsak lenne fotóm a fejéről amikor kényszeredetten véste be az 5-öst, más választása nem is volt, a többiek szemében egy félisten voltam, még motiváltam is őket, s*ggnyalás nélkül sikerült jó lennem a tanárnál, ők is belehúztak.
Tudod nem irigyellek, a magadfajta fiataloknak sajnos nincs sok igazi példakép az életben, a közösségi oldalakra selfizős okosgyerekek és csücsörítő szépjányok /mert ettől leszek aztán valaki/ és a herevasalós Berki Krisztiánok, Celebek és valóságshow-k a tv-ben, nincs értékrend, nem csodálom ha azt érzitek, hogy el vagytok veszve, pedig aztán én sem vagyok veszettül öreg a magam 31 évével. Nem a Ti hibátok, viszont kifogás sem lehet az, hogy nem tesztek ellene semmit sem, 16 éves vagy, két év és nagykorú, ismerned kell saját magad, hogy mi az amit tudnál szenvedéllyel csinálni, ezt nem fogja megmondani sem anyu, sem apu, sem itt senki az oldalról. Hidd el ha tudod mit akarsz bevonzod magadhoz a hasonló érdeklődésű embereket. Hadd meséljem el a saját példámat, jó példa leszek, mert én pl. nem barátkozom könnyen, nagyon nem.
Elkezdtem bringázni, általában ezt csapatban szokták, nekem nem volt kapcsolatom fiatalként, és odamerni nem mentem, hogy bekerüljek egy csapatba, akkor még pufi gyerekként nem is volt nagyon lehetőségem. Aztán teltek a hónapok és egy nyári napon éppen résztávozgatok Gödöllő mellett az országúton, amikor két srácot előztem meg, rájuk köszöntem, és elhaladtam mellettük, mivel ők kirándultak én meg egész jó tempóban edzettem gondoltam otthagyom őket, na elkezdtem kigyorsítani de jöttek utánam, és így váltakozva csináltuk, amíg végül már nem bírtuk, majd ebből kerekedett egy egész jó beszélgetés, honnan jövök merre mióta stb, azóta rengetegszer bringázunk együtt, versenyen is indultunk, de nagyon sok ismerősömmel a hasonló érdeklődés miatt lettem olyan jóban, mint most.
Onnan látszik, hogy nem vagy elveszve annyira, hogy lejön, hogy milyen a legtöbb lány. Igen vannak közöttük sajnos elég sokan,akik olyanok, de szerinted egy tényleg normális lány fog társalogni egy vágod, csávókám, spanom muter nagyon választékosan kommunikáló "férfi" val?! A kérdés megválaszolását rád hagyom. Annyit segítek, hogy a /normális/lányokat nem érdekli igazán, hogy mennyire vagy izmos, ha esetleg ezért akarnál kondizni Fontos az egzisztencia, de ahhoz pénz kell, legálisan pedig úgy lesz pénzed ha van végzettséged, és/vagy rátermettséged az élethez.
A kondiról pedig annyi, hogy 16 évesen nem leszel izmos, a kétajtós szekrény is volt 16 éves, másrészt meg aztán miért is kéne figyelned másokra?! Kinevetnek?! És?! Edzeni mész, nem megfelelni másoknak, lépj túl ezeken a korlátokon, megéri, hidd el!
Neked való jótanács ha már érdkeel a gyúrás, BBrádió vsszamenőleg az összes rész és BBTV, segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!