Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti egyszer találkozunk. Ez nem kevés? Szokjam meg, vagy próbáljak változtatni?
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Kb heti egyszer találkozunk, mert ő dolgozik a hét 6 napján, a maradék egyen pedig focimeccse van. Én az előző kapcsolataimnál azt szoktam meg, hogy szinte minden nap találkozunk, meg amúgyis...szeretnék többet vele lenni. Melózik, tudom hogy fáradt, de azért meg lehetne oldani hogy a melós napokon is találkozzunk kicsit. Arra szokott hivatkozni h fáradt,megviselt arca van,és úgy néz ki mint egy roncs. Nem is erőltettem ezért,vártam,hátha változik a helyzet,de nem...csak heti egyszer találkozunk,és nekem hiányzik. Azt mondja,én is hiányzom neki,de ajj...közel lakunk egymáshoz,meg lehetne oldani. Ez normális egy kapcsolatban, h heti egyszer találkoznak csak? Szokjam meg, vagy mondjam neki h többre vágyom?
20/L
Ilyenek a mai 20 évesek...ez marhára nem normális,de vagy megszokod vagy kidobod,mert ő nem igazán akar találkozni.
Ez mind csak kifogás,mert ha szeretne akkor nincs olyan hogy fáradt.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!