Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok a páromra. Ha elmegy nélkülem valahova minden bajom van. és ilyenkor hisztizek. Egyszerüen nem tudok változtatni rajta. Ti hogy vagytok ezzel? Mit gondoltok erröl?
Azt, hogy előbb utóbb megunja és elhagy.
Mert elviselhetetlen lehetsz.
nem írtad, h fiú vagy e vagy lány, de a hisztizek miatt valószínű, h lány, de magamból kiindulva h azért hisztizek, mert az a lány aki bejön elmegy másokkal valahova már az zavar ergo megértelek.
18/F
ui.: de szervezz addig vmi más programot te is a barátaiddal vagy vmi és sms-be kommunikáljatok :D
Ha állandóan nélküled megy el nem csoda hogy féltékeny vagy.
Egyébként meg én jól bezárnálak a szekrénybe mikor hisztizel aztán pisloghatnál.
Hát persze.. azért nem érzem enyire dúrvànak a helyzetet hogy szihológusra szorulné..
Köszönöm mindenkinek a vàlaszát!:)
Pedig vagy magadtól megoldod (van rá esély?)
vagy pedig el fog hagyni, mert ép eszű ember ezt nem bírja ki sokáig.
Én is a pszichológust javasolom.
Gondold csak el: most, hogy nincs komoly probléma, ilyen vagy - milyen leszel, ha valami adódik?
Mondjuk csak annyi, hogy egy lány előtted rámosolyog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!