Hogyan tudnék azon változtatni, hogy senkivel, semmiről nem tudok beszélgetni, mert egyszerűen nem tudom, mit mondjak?
A probléma lényegét fentebb leírtam, vagyis nem tudok még a szüleimmel sem beszélgetni semmiről.De tényleg, még a saját szüleimmel és a legjobb haverommal sem!
Nem tudok miről beszélni, egyszerűen nem jut eszembe semmi, amiről beszélni tudnék.A napjaim unalmasak, felkelek, elmegyek suliba, végigunom az órákat, hazajövök, TV-zek, vagy itt vagyok a gyakorin.
Valami ötletetek van, hogy hogy tudnék ezen változtatni, mert most is épp beszélgetek facebookon egy lánnyal, és csak most kezdtük 1-2 napja, de már most azon parázok, hogy mit kérdezzek tőle, meg a beszélgetés nem is beszélgetés, hanem leginkább vallatásnak hat.Nem tudom, miért lettem én ilyen, mióta az eszemet tudom, ilyen vagyok.
Szóval tudtok valami megoldást, mert már kezd nagyon bántani a dolog?
16/F
Légy spontán, részleteket nem írok mert csak még jobban görcsölnél.
És nyugi mert ez is csak múló állapot. ;-)
Szerintem többet segítenél, ha ezt kifejtenéd részletesebben, mert így nem igazán értem, mit akarsz ezzel mondani.
Meg ennél rosszabb már nem lehet, szóval mondd el légszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!