A férjem nem tudja elfogadni, hogy a fiam, a fiúkat szereti. Valahogy tudnék ezen változtatni?
Nekem sose volt semmi bajom a melegekkel, se a többivel. Ha ők így boldogok, akkor másnak semmi beleszólása nincs ebbe.
A fiúnk (19éves) tegnap elmondta nekünk, hogy meleg, és hogy van barátja. Én elfogadtam, vele örültem, és mondtam neki, hogy alig várom, hogy bemutassa a barátját.
A férjem ezen kiakadt, és kiakarta tagadni őt, mert, hogy undorító.
Én mindenben támogatom a fiam, és probálkozom, az apjával, de meg se hallgat. Annyira fáj őket így látni.
(Utálkozó válaszokat nem szeretnék látni :/ )
Mindenképpen a fiadnak adj igazat (szerintem).
A Férjedet is megértem, hogy idegen számára a közeg, és az érzés, hogy valószínúleg nem lesz vér szerinti unokája (feltéve, hogy nincs testvére a fiadnak).
Remélem sikerül ennél hasznosabb választ is kapnod :/ de nem vagyok egy éppen erre szakosodott tanácsadó. És remélem, hogy a Férjed el fogja tudni fogadni, hogy már nem az ő fészkében van.
A TE FIAD? Akkor nem közös gyerek?
A férjednek joga van a véleményéhez, amit ebben a témában biztos nem most ismertél meg. Nekem furcsa, hogy örültél, hogy a fiad meleg, de ez meg a te dolgod.
Tudod az a liberalizmus, ha valakivel nem értünk egyet, de tiszteletben tartjuk a jogát, hogy ő így gondolja.
Nézd, valószínűleg az emberek 99%-a nem örülne ennek a hírnek, akármennyire is toleráns és elfogadó.
Mindettől függetlenül, a férjednek meg kell értenie, hogy a fia nem "választotta" ezt az utat, nem is tehet róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!