Cigánylányok ismerkednének egy tehetős 29 éves férfival?
10: Gondoltam, hogy valami uborkafára felkapaszkodott exproli vagy, tipikus fidesznyik, csak az a fura, hogy nyiltan kimondod, hogy magatokat tömitek pénzzel, ez az igazság ugye általában nálatok instant agyhalál, de azért már közismert tény. Az átlag NER-es képességeket és f.sokat ismerve (média, cégek, alapítványok) nem csodálkozom, piaci alapon felkopna az állatok.
A kisfiamozás is tipikusan az öregecskedő boomer náczi ismérve, de én nem bánom, hogy fiatal vagyok és a szüleimtől is többet tanultam, minthogy a markom tartsam tiszteletre méló elvtárs felé.
18 eves ciganylany vagyok. 8 kiskoru gyerekem van. Ha randizunk velemjonnek mind,ok? Olyan aranyosak,ahogy egyszerre kell oket pelenkazni meg etetni .
😂😂
Nem igazán jön ki ott a matek nekem :D
Trollkodásnak jó volt
12. Az a gond(?), hogy nem is veszed észre a szavaidból sugárzó intelligenciát. Nem is lehet detektálni.
De ez nem baj, mert ezért is vagytok rendre a vesztes kisebbség. Maradjon is ez így...
18.
Valakinek a szavaiból, írásából tükröződő intelligencia pártfüggetlen.
Szigorúan a tényeket tekintve, a politikai evolúcióban nálunk, mára a vesztes oldalra szelektálódtak a negatív, rosszindulatú, torz világlátású figurák.
Valami oknál fogva, ezek főként a balliberálisok.
Magyarországon Orbán gyakorlatilag sárba tiporta, földre alázta ezt a szerencsétlen kisebbséget.
Most ez ellen lehet prüszkölni. Csak azért arra vigyázz te is, nehogy gondolkodni próbálj, mert még lefagy a processzorod.
Tudtad? Jövőre EU-s választások. Állítólag ne számíts sok jóra... De várjuk ki!
Amit rajtad is látok (okosság), az biztató. Nekünk.
19: elhiheted, hogy picit sem érdekel a véleményed, sem pedig a nézeteid, szerencsére, a rezsimeket idővel helyén kezeli a történelem, a szemétdombra kerülnek, akár hogy kapálóznak aktuálisan, hogy ők a best. :D
Ez a "politikai evolúció" altrightos bullshitet hagyd a mucsaröcsögei fideszes pártgyűlésekre, ott talán vevők rá a két számjegyű IQ-sok, az értelmesek szerencsére tudják, hogyha tényleg van evolúcó a politikában, ott a posztkomcsi pocakos diktárorurak és a "konzervatív" fasisztoid torzszülöttek kerülnek kiröhögésre, mint idejét múlt időzárványok a 21. században.
Mondjuk ez erősen off és nem tartozik ide, én lezártam a témát, te rúgózz csak még rajta, tőletek megszokott, hogyha hangosan kiabáltok és sokáig ismételgetitek a hülyeségeiteket, akkor azt hiszitek nektek van igazatok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!