Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Cigánylányok ismerkednének...

Cigánylányok ismerkednének egy tehetős 29 éves férfival?

Figyelt kérdés
Budapesten lakom, van egy fix nagyon jól fizető állásom, fiatal páromat keresném, aki intelligens és nőies.
2023. jún. 18. 15:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Gondolod van összefüggés a segélyek és a születések között? :X
2023. jún. 18. 18:43
 12/23 anonim válasza:

10: Gondoltam, hogy valami uborkafára felkapaszkodott exproli vagy, tipikus fidesznyik, csak az a fura, hogy nyiltan kimondod, hogy magatokat tömitek pénzzel, ez az igazság ugye általában nálatok instant agyhalál, de azért már közismert tény. Az átlag NER-es képességeket és f.sokat ismerve (média, cégek, alapítványok) nem csodálkozom, piaci alapon felkopna az állatok.

A kisfiamozás is tipikusan az öregecskedő boomer náczi ismérve, de én nem bánom, hogy fiatal vagyok és a szüleimtől is többet tanultam, minthogy a markom tartsam tiszteletre méló elvtárs felé.

2023. jún. 18. 19:47
 13/23 anonim válasza:

18 eves ciganylany vagyok. 8 kiskoru gyerekem van. Ha randizunk velemjonnek mind,ok? Olyan aranyosak,ahogy egyszerre kell oket pelenkazni meg etetni .

😂😂

2023. jún. 19. 10:47
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem igazán jön ki ott a matek nekem :D

Trollkodásnak jó volt

2023. jún. 19. 13:54
 15/23 anonim válasza:
13) vagyok. 9 evesen kezdtem szulni. A matek kijon,csak nem ismered elegge ezt a kulturat…
2023. jún. 22. 06:50
 16/23 anonim válasza:
Tegnap a soron láttam a szultánákat. Szerintem ott kéne keresgélned, vagy különböző lomtalanítási eljárások közelében.
2023. júl. 20. 11:34
 17/23 Szervizmérnök úr válasza:

12. Az a gond(?), hogy nem is veszed észre a szavaidból sugárzó intelligenciát. Nem is lehet detektálni.

De ez nem baj, mert ezért is vagytok rendre a vesztes kisebbség. Maradjon is ez így...

2023. júl. 20. 15:08
 18/23 anonim válasza:
17: Gondolom te is magadra ismertél...
2023. júl. 21. 19:44
 19/23 Szervizmérnök úr válasza:

18.

Valakinek a szavaiból, írásából tükröződő intelligencia pártfüggetlen.

Szigorúan a tényeket tekintve, a politikai evolúcióban nálunk, mára a vesztes oldalra szelektálódtak a negatív, rosszindulatú, torz világlátású figurák.

Valami oknál fogva, ezek főként a balliberálisok.

Magyarországon Orbán gyakorlatilag sárba tiporta, földre alázta ezt a szerencsétlen kisebbséget.

Most ez ellen lehet prüszkölni. Csak azért arra vigyázz te is, nehogy gondolkodni próbálj, mert még lefagy a processzorod.

Tudtad? Jövőre EU-s választások. Állítólag ne számíts sok jóra... De várjuk ki!

Amit rajtad is látok (okosság), az biztató. Nekünk.

2023. júl. 21. 20:27
 20/23 anonim válasza:

19: elhiheted, hogy picit sem érdekel a véleményed, sem pedig a nézeteid, szerencsére, a rezsimeket idővel helyén kezeli a történelem, a szemétdombra kerülnek, akár hogy kapálóznak aktuálisan, hogy ők a best. :D

Ez a "politikai evolúció" altrightos bullshitet hagyd a mucsaröcsögei fideszes pártgyűlésekre, ott talán vevők rá a két számjegyű IQ-sok, az értelmesek szerencsére tudják, hogyha tényleg van evolúcó a politikában, ott a posztkomcsi pocakos diktárorurak és a "konzervatív" fasisztoid torzszülöttek kerülnek kiröhögésre, mint idejét múlt időzárványok a 21. században.

Mondjuk ez erősen off és nem tartozik ide, én lezártam a témát, te rúgózz csak még rajta, tőletek megszokott, hogyha hangosan kiabáltok és sokáig ismételgetitek a hülyeségeiteket, akkor azt hiszitek nektek van igazatok. :D

2023. júl. 22. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!