Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki beszélgetni, esetleg...

Valaki beszélgetni, esetleg ismerkedni? 29f vagyok, jóképű, tehetős üzletember

Figyelt kérdés

csak valami bizonyítékot küldj, hogy valós vagy, és nem másnak adod ki magad, mondjuk egy unatkozó 60as fasziként 20 éves lánynak vagy stb.

mindenkinek válaszolok

2022. máj. 7. 10:47
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Jóképű, tehetős üzletember, itt ismerkedik? Szerintem erről ugyanúgy bizonyíték kéne. :D
2022. máj. 7. 11:43
 2/21 anonim válasza:
Ha az elején bevallom hogy egy 60 éves faszi vagyok akkor még van esélyem? 🥺
2022. máj. 7. 11:52
 3/21 anonim válasza:
Én pont egy tehetős üzletembert keresek, de nem pasinak, hanem mentornak. Kár, hogy te nem vagy az.
2022. máj. 7. 11:53
 4/21 A kérdező kommentje:

üzleti idő pénzbe kerül

2022. máj. 7. 11:54
 5/21 A kérdező kommentje:

külön kell választani, hogy szórakozás a cél, vagy azt várod el, hogy egy tapasztalt róka belendítse a te saját üzletedet

és akinek jól megy, azért megy neki jól, mert nem a máltai szeretetszolgálat modellje mentén praktizál

aki segíti a legönzetlenebbül esetleg az utadat, azok a szüleid vagy maximum nagyon közeli családtagok

az első dolog, amit fel kellene ismerni, hogy ez senki mással nem így működik, és nem is elvárható véleményem szerint

valamilyen úton módon mindig viszonozni kell a segítséget. ez az üzlet

cserélünk valamit valamire, ami mindkét félnek win-win

2022. máj. 7. 12:00
 6/21 anonim válasza:
Nekem is gyanús, hogy egy jóképű, tehetős üzletember majd pont itt akar ismerkedni. Szerintem a kérdező csak egy szimpla MLM-es. Mindegyik üzletembernek mondja magát, mert az jobban hangzik. 😄
2022. máj. 7. 12:19
 7/21 A kérdező kommentje:
nem és nem, de jó az mlm is, csak sok ember rossz hírét keltette
2022. máj. 7. 12:24
 8/21 anonim válasza:

Kedves üzletember, ki mondta, hogy ingyen kérem?

Magadból indulsz ki. Neked kell minden ingyen ezek szerint.

Számomra nem volt kérdés, hogy fizetni kell. Csak lenne valaki, akinek érdemes! Mert a semmire nyilván nem fogok.

2022. máj. 7. 12:27
 9/21 anonim válasza:

ja, MLM-esnek meg pláne nem.

azok szoktak nekem :D

ne üljünk fordítva a pacin.

2022. máj. 7. 12:28
 10/21 anonim válasza:
Az idő pénz, rendben van. Mennyit fizetsz azért, hogy egy órára elviseljelek?
2022. máj. 7. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!