Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Film egy sikeres emberről?

Film egy sikeres emberről?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan filmet keresek, ami egy sikeres ember(üzletember stb.) felemelkedéséről szól, és úgy ér véget, hogy az illető elérte céljait. Valami olyasmi, ami után azt lehet érezni, hogy "én vagyok a világ ura" ( jó ez kicsit hülyén hangzik, de értitek😃). Elsősorban nem dokumentum filmre gondoltam, de ha van abból valami nagyon jó, azt is szívesen fogadom. Köszönöm a válaszokat!

2022. ápr. 6. 00:28
 1/7 anonim ***** válasza:
A Wall Street farkasa?
2022. ápr. 6. 01:00
 2/7 anonim ***** válasza:
A Szilícium-völgy kalózai
2022. ápr. 6. 04:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Ott csemegézz [link]
2022. ápr. 6. 05:55
 4/7 A kérdező kommentje:
WOW, köszönöm a válaszokat. A Wall Street farkasát már láttam, de a többire ránézek
2022. ápr. 6. 07:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Joy

Az alapító

2022. ápr. 6. 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Pénzcsináló (Moneyball)

[link]

Októberi égbolt (October sky)

[link]

Eddie, a sas (Eddie the Eagle)

[link]

Itt van még néhány film, sport és tudomány területéről, nem csak gazdasági/pénzügyi területen lehet sikeres az ember. Bár ha nem ilyet keresel, akkor szkippeld ezeket 😀

2022. ápr. 6. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 7. 11:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!