Cigánylányok ismerkednének egy tehetős 29 éves férfival?
#3 ez részben igaz. Viszont manapság már nem annyira jellemző a 6-8 puja/nő. Régebben, főleg a 90-es években mikor a szocik két lapáttal tolták a cigányokba a pénzt, akkor tényleg leszarták a védekezést, mert milliókat vettek fel segély formájában évente a kölkök után.
Most hogy már iskolakötelezettség van (ugye a gyereket kötelezően iskolába kell járatni, és addig nem tud elmenni lopni vagy egyéb módon pénzt csinálni) plusz a kormány is a dolgozó ÉS jól kereső családokat támogatja inkább, annyira már nem nagy üzlet a cigányoknál a gyerekgyártás.
A korosztályomban (30-asok) ismerek több cigány nőt is, van amelyiknek gyereke sincs, a többinek is meg nagyon max 2 gyerek, de jellemzően inkább 1. Na most ezek a nők is durván levannak épülve külsőleg, és itt már nem lehet csak a gyerekre fogni. Egyszerűen ilyen a genetikájuk.
Meg amit a #4 is ír, hogy egészségtelenül étkeznek, na meg a cigi/drog/pia is rátesz még egy lapáttal.
Az viszont tény, hogy 16-25-ig a legtöbb cigány csaj nagyon helyes és szexi.
gyere el vidékre, minden c csaj után vonul az orgonasíp
ennél nagyobb üzlet nincs most sem
iskola? hagyjuk már....
Persze hogy neked röhejes, mert ez az igazság. A kormány nem a csóró putris cigányokat támogatja, hanem azokat a családokat ahol egyébként is van mit a tejbe aprítani. Pont ezen hőzöng a ballib slepp már évek óta, hogy a lóvésok kapják a támogatást nem a pórnép.
25 évig éltem egy olyan településen ahol 10 ezerből 2000 ember vallotta magát cigánynak. Nekem te ne akarj semmit megmagyarázni a cigánysággal kapcsolatban a 8. emeleti panelból. Értem hogy bizonyos szinten bizonyos IQ mellett divat ez a ner meg fidesz fika, a hasonló szinten mozgók értékelik is az ilyesmit. Viszont az igazság az, hogy azért a szutykos 30 ezres családiért amit a kölkök után kapnak ma már nem éri meg ezért féltucat gyereket szülni.
Értem hogy a kis lelked megnyugszik ha egy jót nerezhetsz egy anonim oldalon, de nyugtasson a tudat hogy a tényeken ez semmit nem változtat.
Amikor te még csak gondolat voltál egy tejeszacskóban, a Horn kormány a sok gyerekes cigány családoknak 150 ezres segélyeket osztogatott havonta. Remélem sikerül felfogni hogy 30 éve az a 150 ezer milyen pénznek számított kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!