Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lèteznek mèg szèp ès "perverze...

MikeXxX kérdése:

Lèteznek mèg szèp ès "perverzebb" nők ?

Figyelt kérdés
Szingli fèrfikènt ismerkedek ès rendre prűd nőket ismerek meg amivel nincs is baj bár èn szóváteszem az elejèn hogy nem szeretnèk prűd barátnőt magam mellè . Tehát aki nem tartja magát prűdnek az le tudná írni nekem mi neki ami mèg "normális " nála akár privátban ha nem akar privátcunamit . Köszönöm az èrtelmes választ . 43f

2023. jún. 18. 11:18
1 2 3 4 5
 41/49 anonim válasza:

Hát, ha már randiztok, akkor előbb utóbb eljuthatsz odáig is, hogy randi után szexeltek egy jót, vagy kb 2-3 hónap múlva, attól függ milyen adottságú a csaj...

Csupán idő kérdése a dolognak... Aztán jöhet a jól megérdemelt szex.. :)

Ha a csaj is benne van... De a louser ember azt hiszem egy csajnak sem kell..

2023. jún. 19. 11:47
 42/49 anonim válasza:

41. de az ilyenek nem tudnak várni, ez is nagy probléma.

Azt hiszik perverz a csaj, egyből odaadja magát. Ha nem, akkor meg kuka. Mert van tartása az embernek és nem csak szexet akar? Rofl

2023. jún. 19. 11:49
 43/49 anonim válasza:

Hát hallod én már ott tartok, hogy le kell szarni a nők akaratát, mert úgy is minden nő mást akar, más az igényeik mindig mindent másképp gondolják...

Fura elven működnek, és sokszor ők maguk sem tudják mit is akarnak....

Sajnos én csak olyan csajjal találkoztam aki szívatott engem, nem értékelt,

kigúnyolt, de még is elvárta hogy szerethessem... Ilyen csaj nekem nem kell... Össze vissza kavart mindenkivel, aztán elvárta tőlem, hogy szeressem, de közben meg sunyi módon mással volt....

Szép nő volt, de ravasz.. Pehhemre nem sikerült kihevernem még a mai napig sem , hogy ő ilyen. Nehéz úgy élni, hogy akit szeretsz az igazából nem is szeret engem... Soha nem is fog,de te meg csak vágyakozol rá... Utána meg keresni kell még egy olyan nőt, aki meg stílusilag is hasonlít rá, és legalább szeret... Nehéz megtalálni, nekem idáig még nem sikerült.

2023. jún. 19. 12:03
 44/49 anonim válasza:

43. Talán nem kéne felszínesen választani..

És a nők kapják meg mindig, hogy felszínesek. :/

2023. jún. 19. 12:05
 45/49 anonim válasza:

Szèp nő kène 43 évesen, vicces :)

Ennyi erővel egy 43 éves nő is kiìrhatna egy kèrdèst, hogy jókèpű, hűsèges fèrfit keres.

2023. jún. 19. 15:40
 46/49 anonim válasza:

45. Nagy pénisszel, ne hagyjuk ki azt sem.

Plusz bírjon 2-3 menetét egymás után. :)

2023. jún. 19. 16:33
 47/49 anonim válasza:
Én el tudnám képzelni hogy elmegyek egy vakrandira a kérdezővel, felcsal egy lakásba, ahol várnak többen is. Bekötözik a számat leszedik a ruhámat, megcsípik a mellbimbóimat,szétfeszítik a lábaimat, széthúzzák a ……..
2023. júl. 12. 18:11
 48/49 A kérdező kommentje:
47# Nem szervezek swingert ès nem csalok fel senkit sem magamhoz normális keretek között keresek valakit teljesen normális párkapcsolatra csak legyen nyitott a másik fèl új dolgokra is amiket èn szeretek èn nyílván èn is nyitott leszek az ő vágyaira .
2023. júl. 12. 22:37
 49/49 anonim válasza:

Az ilyen nők korán elkelnek és csak akkor lesznek "piacon", ha befuccsol az a házasság/kapcsolat -bár akkor se sok ideig-.

Én ilyen vagyok, azt hittem nem nézi ki belőlem senki, de a férfiaknak jó orruk van ehhez. Amiket írtál az szerintem simán belefér egy kapcsolatban, még a lightos bdsm vagy izgalmas helyek is. A fehérnemű is alap, bár szerintem ezt a nők jobban élvezhetik, mint te.

Sok barátnőmmel beszélgettem ilyen témákról, és igazat kell hogy adjak az előttem szólóknak, de egy idő után a kapcsolatokban és a házasságokban a sima szex is már kezd extrának számítani, nemhogy az orális kényeztetés,

Stb. Ez óriási gond!

2023. júl. 14. 11:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!