Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a párotoknak hogy van valami “perverzebb” dolog ami izgat az ágyban?
Persze mondd el nyugodtan! Nincs veszíteni valód! :D
24/F
Bárcsak ennyi problémája lenne az embereknek :) ne értsd félre, értem hogy nehezebb ezt megelned, de szerintem ezzel egyrészt semmi baj sincs, sőt kifejezetten izgalmas, sőt, igazából a nem 0 km es kapcsolatokban szinte mindennapos a harapdalas :) az epres töltet csak cseresznye a tejszinhabodon :)
Szóval nyugodtan. De próbáld ravazetni. Es szerintem ne tollba mondd neki :) biztos jo lesz :)
Ém olyan lányt keresek, akinek a harapás a mindedne.
De én szeretném, ha a farkamat harapná.
Mazo vagyok.
41/f
Én nagyon szeretném a többes szexet kipróbálni. Nem tudom honnan ez a belső vágy, de sokszor álmodom olyat, hogy egy nagy halom szeretkező ember (férfi és nő)között ott vagyok én is, és a testek ott vonaglanak, és mindenki szeretkezik mindenkivel (hogy finom legyek), és csak a hatalmas kielégülésre ébredek úgy hogy csupa víz az ágyneműm (is).
Ezt elmondtam egyszer a barátomnak, de szerinte ez hülyeség.
Mondjuk szerintem sem biztos hogy normális, de hát egyre gyakrabban ezzel álmodom. A barátom nagyon féltékeny típus (kifejezetten az a birtoklós fajta) így vele biztos hogy ilyet nem fogok megélni a valóságban.
De annyira izgat, hogy ha egyszer élőben beesnék egy ilyenbe, gondolkodás nélkül kipróbálnám. (ezt már nem mondtam el neki)
Nincs más bajom különben vele, mert egy igen jó fej, jó a szex is - csak igen egyhangú. Hát, én tudnék rajta színesíteni, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!