Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb 40-55 év közötti korosztály perverzebb mint a fiatalok?
Figyelt kérdés
21L2023. jan. 15. 01:05
2/12 anonim válasza:
Nem mondanám magam perverznek,én a "normál" szex híve vagyok. F
3/12 érdeklődő35 válasza:
Én fiatalon nem voltam perverz. Olyan 33 körül kezdett feltörni a vágy, hogy valakit erősen elfenekeljek. Sikerült 🙂Aztán ez kiegészült azzal, hogy eli is élveztessem. Ez is bejött, ez után hogy fiatal egyetemista lánnyal is megtegyem. Ez is pipa. Aztán 40éves is elmúltam, hogy kissé lenyugodtam. De bevallom, néha azért felrémlik, hogy de jó lenne, nem csak a normál szex közben a végén bedurvulva elélveznem
4/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy mire gondolsz! Egyéni dolog, hogy kinek mi a perverz! Lehetséges, hogy ami neked perverznek számít, az valaki másnak természetes dolog.
5/12 anonim válasza:
szerintem igen. a nem szokványos vágyak felfedezéséhez, kibontakoztatásához és megéléséhez kell egyfajta érettség és mentális bátorság, ami fiatalon kevésbé van meg.
6/12 anonim válasza:
na meg ott van, amikor x év után már eléggé kezd unalmassá válni a dolog, és mindenféle extra pótlékkal próbálod felcsigázni magadban azt az izgalmat, amit fiatalon már az egészen hétköznapi sima szex gondolata is képes volt belőled kihozni
8/12 anonim válasza:
Jobban mered, így jobban tudod is élvezni a szexet. Így bátrabban megindul a fantáziád miket próbálnál még ki.
10/12 mikeXxX válasza:
Inkább azt mondanám könnyedén vagyok vállalkozó szinte bármire nem tudnak meglepni már semmivel sem amin ámulnèk .43 f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!