Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, izmosabb mellkason mellszőr?
Figyelt kérdés
Nos, a lényeg, hogy alakul egy hölgyeménnyel. Én évek óta kondizok, többek között lett egy kidolgozottabb, kerekebb, izmosabb mellkasom.
Tudni kell, hogy az intim helyemet, a hasamat, a hónaljamat mindig szőrtelenítem. A hasamat a mellbimbóm vonaláig, a mellbimbóm környékét borotválom le, de az felett általában szőrösen hagyom. Nem farkasember szőr van ott sem, hanem egyszerűen nem csupasz, kicsit göndörebb. De nem tudjam, hogy meghagyjam-e.. ti hogy vélekedtek erről? Meghagyjam? Érdekelne hogy ki hogy tekint rá nők/lányok/hölgyek soraiból. Persze megkérdezem a lánytól is, csak hogy ti hogy vélekedtek róla, az alapján felmérném h milyen reakcióra számíthatnék :D
tegnap 19:52
1/2 anonim válasza:
nekem tetszik, mindig kérem a páromat, hogy ne vágja le. szerintem a későbbiekben úgy is el fogja mondani a véleményét a lány.
2/2 anonim válasza:
Ha nem vagy farkasember, akkor válaszd azt, ahogy te jól érzed magad a bőrödben. Nekem személy szerint többet számít a jó kisugárzás, a magabiztos kiállás, mint az hogy most épp kicsit szőrös a mellkas, vagy totál csupasz… aztán később, ahogy az 1-es is írja, majd úgyis beszéltek róla, melyikőtöknek mi tetszik/nem tetszik a másikon 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!