Lèteznek mèg szèp ès "perverzebb" nők ?
"aki nem tartja magát prűdnek az le tudná írni nekem mi neki ami mèg "normális " nála"
Ha voltál már nővel, te is tudod, mikor prűd egy nő, és mikor nem. Idegenek válasza ebben teljesen irreleváns, mert nem a mi barátnőnk lesz a következő lány, hanem a tied. Felnőtt férfitól ez nagyon hiteltelen kérdés. Emellett amiket leírtál, nem perverz igények, egy prűd nő is teljesíti őket.
11-es vagyok. Úgy nem lenne szexközpontú, ha kapcsolatban beszélnénk ezt meg, nem az első 1-2 alkalommal elemeznénk ki. A ki mit szeret nem ide tartozik, mert azt azért tisztázni kell, hogyan lehet jól órömöt okozni a másiknak. De nyilván itt a szolid együttlét a téma, nem a durva fétisek pl.
Amúgy nem értem, miért akarsz te perverz nőt, ha te sem vagy az? Nekem ennek sokkal többre van igényem, pedig nem is tartom magam perverznek, mint mondtam.
Pontosan..vannak ilyenek de már elkeltek. Néha néha tudsz találni egyet akinek befuccsolt a kapcsolata és épp szabad egy rövid időre..
Azok közt akik középkorúak és hosszú távon szinglik az nem véletlenül van így, legalábbis legtöbbször. Azok közt sok a besavanyodott kapuzárási panikrohamos nő akinek egy herceg kéne, aztán ha szóba hozod a szexet akkor elkönyvelni, hogy egy újabb barom pasi aki csak b@szni akar. Pedig a szexualitás igenis nagyon fontos egy kapcsolatban és gyönyörű dolgokat lehet megélni együtt. És ha olyan párod van akivel jól kijösz minden téren ráadásul oda vagytok egymásért szexuálisan is az a mennyország. Sajnos frigid és elfojtott szexualitású nőkkel ezt sosem fogod megélni ahogy ők sem , csak épp ők nem tudják mit hagynak ki és nekik a katasztrófával egyenlő ha egy pasi majd a kapcsolatban dugni is akar. Pedig a női testből és lélekből is csodákat lehet kihozni, annál aki hagyja, na meg aki ki tudja.
A szèp és perverzv nők elkeltek fiatalon :)
Mint ahogy a jókèpű, normális fèrfiak is.
10. Miért baj ha a nő is elvárja az orált? Lol.
Én is torkozok, lenyelem. Akkor a férfi nyaljon már ki, ne kelljen könyörögni.. főleg hogy szőrtelen és mosakodóval mosom és probotikumot is szedek.
#29 lol mi köze a probiotikumnak a nyaláshoz? :DDD a torkozás dicséretes.
kérdező meg. remélem itt becsajozol, a sok pénzem van és annyira perverz vagyok, hogy orált szeretnék dumával? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!