Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elérhető a nőknél hogy egyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elérhető a nőknél hogy egyre többet vállaljanak be szex terén ? Igyekszem a páromat egyre perverzebb dolgokra rávenni.

Figyelt kérdés

10 éve együtt vagyunk. Sajnálom hogy fiatalon nem vártam el többet már az elején. Többes szex, Anal, popsinyalás, sperma kiköpése, pisiszex stb.

Eddig úgy látom hogy nyitott a dolgokra mert enyhén sub.

2023. febr. 1. 07:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
Nálam biztos nem.
2023. febr. 1. 07:31
 2/24 anonim ***** válasza:
91%
Régen rossz, ha rá akarod venni meg el akarod várni. A szex a kölcsönösségről szól alapvetően, nem az elvárásokról.
2023. febr. 1. 07:32
 3/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem lesz egyszerű
2023. febr. 1. 07:34
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Van akinél elérhető, más meg elzavar és keres normálisabbat.
2023. febr. 1. 07:36
 5/24 anonim ***** válasza:
94%

Csak azon múlik, hogy mennyire nyitott, de azt azonnal észreveszed rajta, mikor ezekről beszéltek, s nem itt kérdeznéd, hogy rávehető-e. Ő mit mond ezekről?

Én a magam részéről sokkal nyitottabb vagyok most, mint 10-15 éve, de a te "elvárásaid" jó része nekem még így sem fér bele, pedig a szexben enyhén szub vagyok. De attól még nem vágyom análra, pisiszexre, de még feneket sem nyalok. A spermás játékok, bilincs, hajhúzós, lefogós hardcore szex viszont jöhet. Mindenkinek mást jelent a határai tágítása.

2023. febr. 1. 07:43
 6/24 anonim ***** válasza:
30%
Nem egyszerű. Sokszor csigalépésekben lehet csak haladni. Nálam is így volt, így időről-időre meg is csaltam. Mára picit jobb a helyzet.
2023. febr. 1. 07:58
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben őt is izgatja, működhet. Ráeröltetni viszont nem tudod, szerintem nem is érdemes. Gondolom neked se jó látni, ha a párod szenved.
2023. febr. 1. 08:15
 8/24 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk nem, még arra se hajlandó, hogy leborotválja egyszer a punciját a változatosság miatt, pedig az visszanő pár héten belül. Már nem is próbálkozok nála semmi kéréssel. Szerencsés vagy, ha neked sikerül.
2023. febr. 1. 09:25
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Ami eleve taszítja, arra biztosan nem fogod "rávenni"

Te sem mennél bele férfi biszexbe, vagy strapon kipróbálásába az ő kedvéért.

2023. febr. 1. 09:55
 10/24 anonim ***** válasza:
81%

6 és kérdező, ez is azt mutatja, hogy csak erőszakosan elvárnátok a mindent is.

A nő pontosan mit is kap, kérdező?

Van multiorgazmusa? Van hüvelyi orgazmusa? Kielégíted rendesen? Vagy csak 2 perces szex van és te elmész azt szevasz?

Istenem.. gyere le...

2023. febr. 1. 10:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!