Lèteznek mèg szèp ès "perverzebb" nők ?
Mi lenne az a fene nagy perverzió, ha szabad megkérdrzni, amire nem hajlandó egy nő se, akit kifogsz?
Amúgy én nem tartom magam annak, viszont sok mindent csinálok az alap szexen kívül. De ha valaki kapcsolat elején ezt firtatná, tuti lekoptatnám. Nem akarnék ennyire szexközpontú párt.
39N
Itt szerintem két külön dologról van szó. A prűdségnek nem a perverzség az ellentetje. Ez a két dolog teljesen mást jelent.
Az egyik hogy mit vállal be a szexben, a másik meg hogy mennyire prűd és a kettő sokszor nem esik egybe. Ismerek olyan nőt, aki nagyon bevállalós, bármit megtesz a párjának otthon, akár perverz dolgokat is, de prűd és más előtt szégyenlős. De olyan barátnőm is van, aki nudista strandra jár, egyáltalán nem pűd, de a szexet csak a hagyományos módon szereti és nem akar extrát.
Az orális szex bele kell hogy férjen, de azért ha a hagyományost részesíti előnyben, az nem baj. A csók nem is tudom miért lehet probléma. Az anál már nem hinném, hogy elvárható lenne. A perverzió pedig sokféle lehet, nem baj ha szereti a ligtos BDSM-et, de én nem is szeretném, ha nagyon perverz lenne és dúrva dolgokat akarna.
A 12-esre reagálva pedig igen, valóban ez a fajta prűdség rettentő nagy probléma itthon. Nekem is elvárás, hogy a szaunába merjen levetkőzni meztelenül mások előtt, és ne legyen már ennyire szégyenlős.
11# Számodra hogyan lenne nem szexközpontú ezek megbeszélése ?
14# Az interneten pózoló nő eleve ki van zárva nálam de az sem baj ha elègedett magával ès van rajta pár mű dolog emiatt persze számomra reális keretek között ne legyen egy csalánszopó verseny győztese mert attól hányok ès inkább lelombozó számomra de azèrt mert van tetoválása vagy èppen 8 centis körme mèg nem fogom elzavarni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!