Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! Ti mit csinálnátok...

Lányok! Ti mit csinálnátok egy férfival? Nektek mire kell egy férfi?

Figyelt kérdés
Nektek mire kell egy férfi?
2023. ápr. 13. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim válasza:

Mondjuk az vicces, hogy ezt pont te mondod, aki szerint a gyerekvállalás mártírság... Nyilván áldozatokkal jár, de ettől nem lesz valaki mártír.

Mondtam már, a legtöbb ember énköpontú, ez a normális. Szerinted nem? Persze van altruizmus az emberekben, de azért alapvetően önző lények (ld. pl. van olyan, hogy privát tulajdon)

Képesnek kell lenni komprommisszunokra, nem úgy hozzá állni, hogy ha tökéletes a másik, akkor összejövünk, egyébként meg jól el vagyok egyedül, mert így örökre egyedül lenne mindenki. Ha ez megy valakinek, az a totál énközpontú (=önző) és a mártír között van.

2023. ápr. 14. 13:58
 52/77 anonim válasza:

#51 "Mondjuk az vicces, hogy ezt pont te mondod, aki szerint a gyerekvállalás mártírság"

Te nem tudod értelmezni, amit írtam? Azt írtam, hogy akkor mártírság, ha valaki nem saját döntéséből, saját örömére vállal gyereket, hanem mondjuk társadalmi nyomásra, vagy a pasija/nőja nyomására. Nem tudom, érdemes volt leírnom mégegyszer, vagy még így sem érted?

"Mondtam már, a legtöbb ember énköpontú, ez a normális. Szerinted nem?"

De. De nem is állítottam az ellenkezőjét.

"Képesnek kell lenni komprommisszunokra, nem úgy hozzá állni, hogy ha tökéletes a másik, akkor összejövünk, egyébként meg jól el vagyok egyedül"

Itt te megint nem értetted meg, amit írtam. Nem az írtam, hogy tökéletesnek kell lenni, hanem azt, hogy nem érdekből vagy mártírságból vannak együtt, hanem mert boldoggá teszik egymást. Ez a normális. Ebből neked hogy jött le az, hogy tökéletesnek kell lenni?

Nem tudom, van-e értelme folytatni veled a beszélgetést, ha ennyire félreértelmezed a mondataimat és olyan dolgokat magyarázol bele, amiket én egyáltalán nem írtam.

2023. ápr. 14. 14:34
 53/77 anonim válasza:

52

Szerintem sincs értelme, mert mindent, amit írok támadásnak veszel. Eleve nem is mondtam, hogy önző vagy, azt mondtam, hogy lenne olyan, aki annak mondana, de te úgy vetted, hogy én azt mondtam az vagy.

"Te nem tudod értelmezni, amit írtam? Azt írtam, hogy akkor mártírság, ha valaki nem saját döntéséből, saját örömére vállal gyereket, hanem mondjuk társadalmi nyomásra, vagy a pasija/nőja nyomására. Nem tudom, érdemes volt leírnom mégegyszer, vagy még így sem érted?"

Igen, és? Attól még mártírságnak hívod, én meg azt mondom, hogy nem az. Ha kényszerítik bele, akkor hogy lehetne mártír? Ahhoz, hogy mártír legyen, a saját akaratából kell tennie. Itt azért megjegyezném, hogy nem az mellett beszélek, hogy valakinek legyen gyereke, ha nem akar.

"De. De nem is állítottam az ellenkezőjét."

Akkor ebben egyet értünk

"Itt te megint nem értetted meg, amit írtam. Nem az írtam, hogy tökéletesnek kell lenni, hanem azt, hogy nem érdekből vagy mártírságból vannak együtt, hanem mert boldoggá teszik egymást. Ez a normális. Ebből neked hogy jött le az, hogy tökéletesnek kell lenni?"

Itt most te feltételezed rólam, hogy azt mondtam, hogy te azt mondtad, hogy tökéletesnek kell lennie, pedig ilyen nem volt. Ennyire nincs amúgy értelme az ilyen meta vitáknak, hogy ki mit mondott és ezen vitatkozni, a lényegen kéne.

A tökéletes dolgot általában értettem, az emberek többsége - komoly kapcsolatra - minél jobban passzoló embert keres, minél kevesebb kompromisszumokkal, ami elég sok esetben nem igazán reális. Erre akartam célozni, hogy az lenne jó, ha képesek lennének ezt rendesen csnálni, találn nem lenne annyi válás pl.

2023. ápr. 14. 14:45
 54/77 anonim válasza:
#röhög
2023. ápr. 15. 13:19
 55/77 anonim válasza:
Szexre
2023. ápr. 16. 15:15
 56/77 anonim válasza:
#55 Már ha találsz olyat, amelyik alkalmas rá. A legtöbb férfi szexuális teljesítménye a béka segge alatt van.
2023. ápr. 16. 19:07
 57/77 anonim válasza:

56

Kondolom te nem az a fajta nő vagy, aki csak befekszik a pasi alá és várja, hogy az majd megcsinál mindent?

2023. ápr. 16. 21:16
 58/77 anonim válasza:
#57 De nemám. Pont nem az a fajta nő vagyok. És pont ezért mélységesen felháborít, amikor egy férfi 0 teljesítményt nyújt.
2023. ápr. 16. 21:43
 59/77 anonim válasza:

58

Próbáltál már beszélni velük, hogy ez így nem jó?

2023. ápr. 16. 21:47
 60/77 anonim válasza:
Ó, hogyne. :D Volt, aki próbálkozott, volt, aki csak ígérgette és ímmel-ámmal csinált valamit... Igazából akikkel jó volt a szex, azokkal már a kezdetektől jó volt. Sz.rból eddig még soha nem sikerült várat építenem ezen a téren. :D
2023. ápr. 16. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!