Lányok! Ti mit csinálnátok egy férfival? Nektek mire kell egy férfi?
19
Erről már túl sok "vita" ment az oldalon szerintem, inkább beszéljünk a világvégéről
20
Tényleeg? Akkor nem kering egy táncoló rózsaszín elefánt a Hold körül? 😱
Te valami 14 év körüli csaj lehetsz
Nem hiszem, hogy van olyan hogy általános férfi álláspont, mint ahogy női sincs, azt se tudom, hogy az incelnek nevezettek mekkora részét veszik ki az összes férfinak.
De van olyan, aki szerint minden OK, mert neki van barátnője/tud szerezni ha akar, vagy csak simán szexre tud találni nőt. Ők azok akik vagy mázlisták, vagy jó dumások, vagy tényleg megvan bennük a nők által eléjük támasztott elvárások
Vannak azok, akok nem tudnak lányokkal ismerkeni, de akarnának, és ezért a nőket hibáztatják, hogy túl nagyok az elvárásaik, őket szokás incelnek hívni
De vannak olyanok is, akiket nem érdekel az ismerkedés és lesz ami lesz, ők jól el vannak magukban
Gondolom nőknél is hasonló a helyzet, csak talán kevesebb az incel és több a jól elvannak magukban típusú emberek
24
Most nem tudom, hogy a szarkazmus nem jött-e át, de nem, nem 14 vagyok. És nem is lány, szóval privit se kérek XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!