Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! Ti mit csinálnátok...

Lányok! Ti mit csinálnátok egy férfival? Nektek mire kell egy férfi?

Figyelt kérdés
Nektek mire kell egy férfi?
2023. ápr. 13. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim válasza:
Társ, aki egyszerre a legjobb barátom is - ezt ideális dolognak gondolnám. De egyedül is teljesen elvagyok.
2023. ápr. 13. 22:29
 32/77 A kérdező kommentje:

ÖÖÖÖ Most ez komoly? Amúgy jó kérdés nem?

A lányoknak abszolút nincsen meg bennük, hogy mire is kellene egy pasi...

Hm...Ez hiba.

Szomorú vagyok.

2023. ápr. 14. 09:16
 33/77 anonim válasza:
Na, szerinted mire kell?
2023. ápr. 14. 09:48
 34/77 anonim válasza:

#32 Amire kellenének a pasik, arra többnyire nem alkalmasak: jó szex, kedves, önzetlen, gondoskodó, egyenrangú társ a hétköznapokban. Egy másik felnőtt, akivel lehet tervezni a jövőt, élni az életet.

Sajnos a legtöbb férfi elfelejt felnőni és megragad egy szeretetéhes, önsajnáltató, energialeszívó gyerek szintjén, aki ráadásul még azt is gondolja, hogy neki JÁR az, hogy valaki minden igényét kielégítse. Baromi károsnak tartom egyébként azt, hogy már gyerekkorban beléjük van nevelve, hogy ők a teremtés koronái csak azért, mert sikerült pénisszel születniük. Nem, sajnos ez nagyon kevés ahhoz, hogy valaki teljes értékű ember, felnőtt legyen.

2023. ápr. 14. 10:14
 35/77 anonim válasza:
#32 Előnyei is vannak, ezt aláírja mindenki. Viszont jóval több hátránya van. Nem éri meg. Röviden ennyi.
2023. ápr. 14. 10:21
 36/77 anonim válasza:

34

Én nem vagyok biztos benne, hogy így. Az viszont biztos, hogy nincs rendes férfi modell felnővés során sokaknál, mert a tanárok többsége nő, az apa lelép és anya egyedül nevel, stb. Nincs kire felnézni. Aztán vannak akik (szerintem az kisebbség) az ilyen tate félékre néznek fel a neten

Mindenestre úgy látom, hogy a nőknek kevésbé van szükségük a férfiakra, mint a férfiaknak a nőkre, ezért a nők nem is feltétlen ismerkednek. Ezt is lehetne ám önzöségnek nevezni (de nyilván azért kicsit butaság lenne)

2023. ápr. 14. 12:05
 37/77 anonim válasza:

Engem ne nevezzen senki önzőnek azért, mert nem hagyom, hogy egy férfi megkeserítse az életem. Még ha nem is megyek annyira a végletekig, akkor is egyetértek azzal, amit előttem már néhányan írtak - többet vesz ki az emberből, mint amennyi örömöt ad.

36, ehhez még annyit tennék hozzá, hogy ahol apuka nem lép le, nagy valószínűséggel azért hetente félrekúr és/vagy veri otthon az asszonyt. De azért legalább van kihez hazamenni. Kinek hiányzik ez?

2023. ápr. 14. 12:18
 38/77 anonim válasza:
#36 Nem kicsit butaság ezt önzőségnek nevezni, hanem nagyon.
2023. ápr. 14. 12:23
 39/77 anonim válasza:

37

Az önzöség azt jelenti, hogy magadra gondolsz és másra nem - ezt teszed, nem? Senki nem mondta, hogy ez baj lenne, de ettől még így teszel. Ha nem így állnál hozzá, akkor lehet, hogy találnál egy teljesen értelmes férfit. Aztán lehet, hogy nem, ki tudja

Azért vissza az agyarakkal, ne általánosíts ennyire. A sok nőgyűlölő meg azt mondja, hogy a nők dugnak félre. Ez az amit nem értek amúgy, miért kell ennyire csorda szellemben gondolkozni? Az összes között vannak rossz emberek, nem csak a férfiak vagy a nők között...

2023. ápr. 14. 12:23
 40/77 anonim válasza:

38

Miért lenne nagyon az? Mindenki azt csinál amit akar. Ha valaki csak magára gondol, akkor definíció szerint önző, azzal nem tudok mit kezdeni, ha ez nem tetszik. De ha másokat simán önzőnek nevezel, mert általánosítasz, akkor téged is lehet annak nevezni

2023. ápr. 14. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!