Lányok mit csinálnátok ha férfiak lehetnétek egy hónapig?
Ha a női eszemmel lehetnék férfi, akkor mindenképp udvarlásba kezdenék,mivel így nőként tudom, mire vágyom, férfiként meg tudnám ezt adni a nőknek.
Proli, de nyilván érdekelne az is, milyen érzés kiverni, férfiként milyen érzés a szex, vagy csak eleve az, hogy áll a farkam. :D
Ezekre lennék kíváncsi, más nemigen van, amit nőként nem tudnék megélni, csak férfiként.
Nem. De szerintem a figyelmet, a törődést, a bókokat mindenki szereti, amennyiben nem elcsépelt, érezni, hogy őszintén csak neked szól mindez.
Vagy sem?
Elmennék valahova éjszaka, egyedül (tudom ezt most nem lehet, de tegyük fel hogy igen). Elmennék túrázni egyedül. Úgy összességében olyan helyekre mennék és olyan dolgokat csinálnék egyedül, amiket nőként nem merek párom/férfi barát nélkül.
Olyan sokat lennék póló nélkül amennyit csak tudnék.
Élvezném, hogy semmimet se kell szőrtelenítenem.
Rengeteget szexelnék és kiélvezném, hogy végre én vagyok az, aki dug és nem engem dugnak, illetve azt, hogy nem kell félnem a teherbeeséstől.
Rengeteget gyúrnék.
Végre úgy barátkozhatnék férfiakkal, hogy nem befűzni akarnak hanem tényleg barátkozni.
Szeretnék férfi lenni néha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!