Ha újra 20 évesek lehetnétek, mit csinálnátok másképp? És ha nem változtatnátok semmin, miért nem?
20 éves koromba visszamenni már késő lenne...
De ha mégis akkora kellene visszamenni, akkor nem hagynám, hogy az angoltudásom passzívvá váljon, valamint addig küzdenék, járnék utána, tolnám, amíg nem sikerülne a büfészak (környezetmérnöki) mellett szakmai gyakorlatot vállalni az utolsó két félévben. Méghozzá elsősorban EHS mérnökként. Viszont igyekeznék más területek felé is nyitott maradni. Nem érdekelne, ha csúsznék amiatt, mert minden előadás kötelező, katalógusos.
Utána nem a munkavédelmi technikus OKJ-t csinálnám meg, hanem a munkavédelmi szakmérnökit.
Most 28 vagyok. Azóta is folyamatosan, keményen tanulok (már más területen), a komplett fiatal felnőttkorom kimaradt. És semmiféle hasznos szakmai tapasztalatom nincs, 4 éve dolgozom szakértelmet nem igénylő munkákban.
Ha azt a büfészakot máshogy csinálom, lenne esély, hogy mára 5 év szakmai tapasztalattal rendelkezzem EHS mérnökként. Valamint legalább 2-3 éve nem kellene tanulnom már, vagy nem ennyit.....
Továbbá sokkal többet törődnék az egészségemmel. Bár nem tudom, ezt hogyan valósítanám meg, mert ez egy folyamat, mire egyre jobban és jobban rá tudom venni magamat, és pont 20 éves korom után már azért elkezdtem magamba erőszakolni a zöldség-gyümölcsöket és igyekeztem sportolgatni is, például teljesítménytúrák, bringával egyetemre menetel, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!