Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok mit csinálnátok ha...

Lányok mit csinálnátok ha férfiak lehetnétek egy hónapig?

Figyelt kérdés

2020. dec. 4. 18:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Verném és dugnék egész nap. Mindent kipróbálnék, amit nőként nem tudok.
2020. dec. 4. 20:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmit
2020. dec. 4. 21:11
 13/19 A kérdező kommentje:

#10 "és tuti sokat fotóznám/filmezném magam"

Miért? Jó esetben ti nők vagytok a szebbek. Én meg ezt akkor tenném ha nő lennék.

2020. dec. 5. 03:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

13-as na pont ezért tenném én is :) nőként a férfiak jobban érdekelnek mint más nők, + meg akarom tartani az emlékét,hogy hogyan néznék ki férfiként.

Egyszer volt egy fura álmom, hogy pár napra pasi lettem, és nagyon tetszettem magamnak 😂

2020. dec. 5. 07:14
 15/19 A kérdező kommentje:
#14 Amúgy érdekes hogy szinte minden nő azt mondja hogy ha férfi lenne majdnem egész nap csajokat kefélni, és minél több nőt megfektetni, nőként meg sokan ezért kritizálják a férfiakat. XD
2020. dec. 6. 14:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én azokat kritizálom, akik azt mondják, hogy komoly kapcsolatot akarnak, közbe meg jól megdugnak, azt otthagynak.
2020. dec. 6. 15:28
 17/19 A kérdező kommentje:
#16 Ha az elején letisztázták volna veled hogy csak hancúrozni akarnak akkor belementél volna? Sok nő hangoztatja hogy ilyesmibe nem megy bele, és a férfiak ezért taktikáznak így.
2020. dec. 6. 15:54
 18/19 anonim ***** válasza:
54%

15-ös igazad van, dehát más helyzetben van a két nem, szerintem :D más a meközelítése a dolgoknak.

Nővé változott férfi sem szeretné, ha egész nap tolnák.

Lehet hogy csak rámondjuk ezt, mert hajt minket a kíváncsiság, hogy milyen a dolog a másik fél szempontjából, meg erre szerintem nagy hatással van a társadalom/média által közvetített sztereotípiák.

Jó kislány -> nem kefemester

Menő srác -> mindenkinek kell

2020. dec. 6. 17:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Masztiznék és szexelnék felváltva.
2020. dec. 7. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!