Ha újra 18 évesek lehetnétek mit csinálnátok másképp?
18 évesen már semmit, onnantól kezdve már kb jól haladtam.
Korábbanra kellene visszavennem, hogy megváltoztathassak dolgokat, hogy előbb juthassak ide. (Csináltam pár kerülőt)
ha máshogy csinálnám talán nem ugyanaz az ember lennék most...
hamarabb kijutni a depresszióból, a megfelelő csajt kifogni és nem olyanokat, mint az exek
több időt fordítani a tanulásra és a hobbira, 18-20 éves koromig 2 éves OKJ-ra jártam amit a kisujjamból kiráztam és szinte végig wowoztam azt az időszakot, kicsit több időt fordítani a tanulásra és hamarabb váltani bizonyos dolgokban
24F
Magasról tennék az idióta iskolai szabályokra, és egy árva szót se tanulnék az érettségire.
Valószínűleg ugyanott lennék, mint most, annyi, hogy nem azért égnék be érettségin, mert annyira izgulok az egyetemi pontjaim miatt, hogy leájulok a székről (igen, ez történt), hanem mert nem jut eszembe, mikor uralkodott Könyves Kálmán, és meg kell nézzem az atlaszban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!