Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan illik először találkozn...

Hogyan illik először találkozni? 50km van köztük, én menjek vagy ő jöjjön?

Figyelt kérdés

Mindketten 26 évesek vagyunk, van mindkettőnknek autója, mobilisak vagyunk. Ő és gy kisebb faluban él, kb 50kmre tőlem, én viszont megyeszékhelyen, itt jóval több lehetőségünk van leülni pl egy jó kávéra. Illő, hogy első találkozásunkkor a nő utazzon ennyit azért, hogy először találkozzunk?

Előre is köszi!

26F

2022. nov. 11. 21:11
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
A csaj menjen.
2022. nov. 17. 04:48
 22/29 anonim válasza:
Nahát én biztos nem mennék holmi pasas után,én fizessem még esetlegbe a vonat-busz költséget,hát a francot...
2022. nov. 17. 06:04
 23/29 anonim válasza:
Akkor maradj otthon. Nehogy már a srác szaladgáljon.
2022. nov. 17. 10:56
 24/29 anonim válasza:
#23: Ja, és még a nők sírnak, hogy nekik milyen nehéz a párkeresés, holott állandóan azt hangoztatják, hogy ez is meg az is a férfiak KÖTELESSÉGE, miközben nekik meg semmit sem kell tenniük, elég, ha jól néznek ki (meg azért nem árt, ha némi eszük is van), aztán csak beteszik a valagukat egy párkapcsolatba.
2022. nov. 17. 11:24
 25/29 anonim válasza:
Aki nem hajlandó utazni értem én miért utazgassak őhozzá??! Én miért tegyek érte,ha ő nem tesz értemsemmit..
2022. nov. 17. 12:35
 26/29 anonim válasza:
#25: És ő miért tegyen érted bármit? Egyébként itt nem arról volt szó, hogy folyton a csaj utazgasson a kérdezőhöz, vagy hogy a kérdező semmit sem akar tenni a kapcsolatért. Ezért "szeretem" a gyk-s csajokat, rögtön előbújik belőlük a femináci meg a hisztigép, csak akkor minek sírtatok annyit az egyenjogúságért... Ha a férfi és a nő egyenlő, akkor nyugodtan utazhat a nő is, és nyugodtan fizetheti ő is a járulékos költségeket. Máskor mindig azért sírnak a nők, hogy nem az őskorban akarnak élni, modern világot akarnak, értelmetlenek a nemi szerepek, hát akkor tessék, itt a lehetőség. Ja, tudom, hogy ez nem kényelmes egy nőnek, ezért az ilyen esetekben mindenki régimódi akar maradni, és az ilyen esetekben "természetesen" mindig minden a férfi kötelessége, mert hát ugye azért mégiscsak vannak nemi szerepek...
2022. nov. 17. 12:48
 27/29 anonim válasza:
De kell az ingyen pina mi??
2022. nov. 17. 14:02
 28/29 anonim válasza:
#27: Milyen ingyen pina az, hogy a férfi utazzon, a férfi fizesse a randi költségeit stb.? Ez szerinted ingyenességet jelent?
2022. nov. 17. 17:27
 29/29 anonim válasza:

Nem a harc tört ki, hanem előbújtak a selejtek.

Én szívesen elmegyek bármelyikhez, főleg, ha falusiak, hadd beszéljék ki őket :DDDD

Főleg, ha nem lesz komoly kapcsolat belőle :D

Főleg, ha több távoli pasival is randiznak a saját faluban :DDD

2022. nov. 17. 19:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!