Hogyan illik először találkozni? 50km van köztük, én menjek vagy ő jöjjön?
Mindketten 26 évesek vagyunk, van mindkettőnknek autója, mobilisak vagyunk. Ő és gy kisebb faluban él, kb 50kmre tőlem, én viszont megyeszékhelyen, itt jóval több lehetőségünk van leülni pl egy jó kávéra. Illő, hogy első találkozásunkkor a nő utazzon ennyit azért, hogy először találkozzunk?
Előre is köszi!
26F
Ezt nektek kettőtöknek kell eldönteni.
Lehet, hogy ő is szivesebbben ül be a megyeszékhelyen valahova, mint hogy másnap az egész falu azon csámcsogjon, hogy kivel sétálgatott az utcán.
Egyébként tényleg jobb lenne valószínű nálatok beülni valahova, vagy akar ha van olyan , kettőtöktől hasonló távolságra levő helyre. Egy faluban tényleg ismer mindenki mindenkit , ott nehéz ismerkedni, úgyhogy ne ott. Keress akar egy mindkettotok számára idegen helyet, de hasonló távolságban . Én ezt tartanám legjobb opcionak :) Már az is pozitív tud lenni, hogy együtt mentek egy olyan helyre, amit egyikotok se ismer :)
Egyébként ugyan ilyen idős nő vagyok, így javaslom :) semmi gaz nincs benne, és segíti az ismerkedést is. :)
Persze, pasiként a minimum elvárás az, hogy a meleg punci házhoz jöjjön szépen kiöltözve, megfürödve, beparfümözve.
Természetesen ingyen, mert felháborító lenne, ha fizetni is kellene a szexért. Há' elvégre is nem prostikat keresünk ugye, hanem érzelmes kapcsolatot, amiben a punci házhoz utazik, és csak az ajtót kell neki kinyitni. Oké, hogy ársapkás a benzin, na de nehogy már erre kelljen költeni egy pasinak, fuj milyen pénzéhes nők vannak. Legyen elég, hogy beengeded a szentélyedbe, lecumizhat, szétrakhatja, utána hazamehet, legközelebb talán azt is megengeded neki, hogy újra eljöjjön, már amennyiben elégedett voltál vele. Ja és ha a csaj olvassa ezt: El ne felejts vinni magaddal egy kis házias ebédet, meg sütit gizi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!