Hogyan illik először találkozni? 50km van köztük, én menjek vagy ő jöjjön?
Figyelt kérdés
Mindketten 26 évesek vagyunk, van mindkettőnknek autója, mobilisak vagyunk. Ő és gy kisebb faluban él, kb 50kmre tőlem, én viszont megyeszékhelyen, itt jóval több lehetőségünk van leülni pl egy jó kávéra. Illő, hogy első találkozásunkkor a nő utazzon ennyit azért, hogy először találkozzunk?
Előre is köszi!
26F
2022. nov. 11. 21:11
11/29 anonim válasza:
Kerdezd meg hogy tudtok e talalkozni a faluban ahol lakik vagy jobb e neki a te varosodban.
A legtobb faluban semmi lehetoseg nincs arra hogy beulj valahova es ki is nezik az idegeneket he beulsz a kocsmaba mert csak a helyiek jarnak oda. Mesreszrol meg ki is beszelik az emberek a masikat.
En is falun laktam de mikor egy csajjal talalkoztam akkor mindig a kozelebbi varosban talalkoztam vele.
2022. nov. 12. 13:51
12/29 anonim válasza:
Elso talalkozasra ne tervezz semmi komolyat. En nem is vinnem etterembe mert ki tudja hogy alakul. Ha most latod eloszor akkor lehet hogy egyikotoknek csalodas lesz az egesz. Talalkozz vele egy parkban pl, beszelgessetek es meglatod hogy milyen eloben. Velem ezerszer elofordult mar hogy en csalodtam vagy a csaj csalodott en nem olyannak kepzelt mint a kepeken, pedig valos kepeket kuldtem.
2022. nov. 12. 13:54
13/29 anonim válasza:
Talizzatok félúton, ha van lehetőség betérni egy kávéra vagy teára. Ennyi kiadásba még egyikötök sem hal bele, és nem is lesz utána kitárgyalva a faluban. Persze ha komolyabbra fordul a dolog, már mehettek a másikhoz.
2022. nov. 12. 15:39
14/29 anonim válasza:
Istenem. Ha tököd van te mész. Ha pancser ,akkor ő ,de ne várj folytatást....balfasz
2022. nov. 12. 15:44
15/29 anonim válasza:
Én biztos nem utaznék senkiért sem,pláne egy holmi pasasért,ha én azt látom ,hogy ő erre nem vevő!!
2022. nov. 12. 15:45
16/29 anonim válasza:
Legyen tartasod csak félútig menj, ha ő erre nem képes hagyd a csajt.
2022. nov. 12. 16:05
17/29 anonim válasza:
16 nehogy már egy nő könyörögjön
2022. nov. 12. 16:08
18/29 anonim válasza:
De miért kéne bárkinek is könyörögnie....
2022. nov. 12. 16:25
19/29 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat!🙃
2022. nov. 12. 17:54
20/29 anonim válasza:
Látom, megint előjött az emberekből az adok-kapok. Szerintem simán meg lehet beszélni a dolgot, már ha a csaj is kellőképpen értelmes és nyitott. Első körben mondd el neki, hogy te szívesen utazol, ha kell, viszont nem tudod, hogy náluk van-e bármilyen olyan lehetőség, ahol normálisan el lehetne beszélgetni, illetve hogy mennyire fogják kikezdeni őt a falubeliek, ha idegennel látják. Falun lakni sok szempontból katasztrófa, ott kb. mindenki a másik magánéletével foglalkozik, leskelődnek, sutyorognak, kombinálnak, adott esetben még direkt neked is állnak, hogy kifaggassanak, kivel mászkáltál az utcán, és nincs is semmilyen normális beülős hely. Keressetek a közelben valami kisvárost, ott már azért lehetnek olyan beülős helyek, ahol normálisan el lehet beszélgetni, és ahol nem csámcsognak azon, hogy Pirikét vagy Józsikát kivel látták (vagy legalábbis kevesebben foglalkoznak ilyesmivel, hiszen egy kisvárosban már nem ismer mindenki mindenkit). Én majdnem biztos vagyok abban, hogy a lány is azt fogja mondani, hogy inkább menjetek el valahová máshová, ne pedig a faluban találkozzatok. Beszélj vele őszintén erről, sok sikert.
2022. nov. 12. 18:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!