Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért ilyen nehéz a társkeresé...

Miért ilyen nehéz a társkeresés egy felnőtt 30 éves férfinak?

Figyelt kérdés
Fent vagyok vagy 4 társkeresőn, és kb mintha fent se lennék, az emberek átnéznek rajtam, mindenki előadja magát hogy milyen tökéletes, csak a barátainak él, imád utazni, stb stb...de ha ismerkedéskor pl telefont felvetem hogy beszéljünk, igyunk meg valamit már megy a rinya hogy nem szeret telefonálni. Kérdem én akik ennyi emberrel körülveszik magukat, ennyi helyen jártak, mit keresnek egy társkereső oldalon? Kicsit unom már az egészet, az biztos hogy senki után nem fogok rohangálni, e ha még annyi sincs a többségben hogy vissza rjon egy levélre, miről beszélünk? Csak évek óta ugyanazok a pofák vannak fent....méghozzá online.
2022. szept. 6. 20:17
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Baromi egyszerű a válasz,a nők köcsög beképzelt ribik. Nem mondom azt sem hogy tisztelet a kivételnek mert nem hiszem hogy lenne még olyan.
2022. nov. 14. 20:05
 22/23 anonim válasza:
#21 now thats a lot of damage :DDDDD
2022. nov. 14. 20:44
 23/23 A kérdező kommentje:
21.... ez pont 21, nyertél
2022. nov. 14. 22:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!