30-45 HÖLGYEK! Ivarérett (nem ivartalanított!), szobatiszta, idomítható, hűséges KANDÚR gazdasszonyt keres! Valaki szeretne hazavinni?
A Kandúr privátban zargat, olyan szövegekkel, aminek az elejét inkább ki is hagyom, legyen elég ízelítőnek ennyi, hátha valaki pont egy ilyenre vágyik:
"Cicid kezd nőni? Nunid szőrösödik? Mosakodjál rendesen és rendszeresen mert két nap sem kell és bebüdösödsz. Nem fogsz kelleni a fiúknak. Ingyen tanács a sok-sok figyelemért, ha majd nagy leszel! A kevesebb, több! A kifinomult vizsgálati módszereidet vesd el míg nem késő! Normális férfi gyorsan ráun, ha gyöngébb fajta még pofán is vág! Nem a te visszataszító testüregeidből kel fel az égitestek nagyobb része, de a maradék sem. Örülj neki, ha lesz aki akad és személyesen akar meggyőződni e tény igazságáról!
Őszinte híved!"
Kandúrka, megértem, hogy frusztrált vagy, de ne engem okolj érte.
De ha már felkeltettem az érdeklődésed, elárulom, boldog párkapcsolatban élek, és nem akarunk a párommal a lakásunkba kandúrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!